MotorGuru  |  ByznysDeník  |  ČasProŽeny  |  TechSvět  |  NeposlušnéTlapky  |  MyMuži  |  Pravda24  |  ČasProBydlení  |  HobbyDeník  |  VipShow

Nalezeno 17278 videí.
   Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčá... (Dill Bates) (6.4.2020)
+ x !  Známka: 1Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
CnC-made bow (PaulZy) - Známka: 1, váha: střední Registrujte svého drona s kamero... (Ebo) - Známka: 4, váha: malá V bikinach by to chtelo (Abe) - Známka: 1, váha: malá Pijete alkohol aneb kdo je prezi... (Dill Bates) - Známka: 1, váha: malá borec (ja) - Známka: 3, váha: malá instant pena (nemam2) - Známka: 3, váha: malá Vítejte v roce 2020 (Ingress) - Známka: 5, váha: malá


Komentáře (16) Komentovat Nezobrazovat

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (nobody dreams 2) (9.4.2020 11:27)
Sranda je, že prezident je "v práci" opitý, bežne pije a v pohode a skúste vy si v zamestnaní vypiť, tak máte na krku vyhadzov. Prečo niekto niekde na oficiálnom vystúpení nepošle na neho kontrolu, nedá mu fúkať a vyhadzov z hradu? Páni môžu a chamraď nie?

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (daky kokot ty jsi?) (8.4.2020 19:04)
2014? proc to sem tahate? >-O

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (bt4w) (7.4.2020 12:22)
aky narod taky politici

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (hahahaaa) (7.4.2020 9:17)
co ste si zvolili, to mate... curaci

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (Nevimno) (6.4.2020 18:37)
Jasně, nezajímá, ale vůbec tě to nebrání si domýšlet vlastní kontext, prostě bez přemýšlení něco placnout, sem tam, k čemu fakta že.. ohledně Zemanova alkoholismu, tady novináři nemusí spekulovat, důkazy jsou Zemanova vlastní slova ohledně jeho pití v průběhu posledních let, to ti taky nějak uniklo nebo sis to taky domyslel? Libilo se mi jak se hradní partička snažila všechny přesvědčit že Zeman abstinuje, načež prohlásil že pije dál a s neutuchající chutí, inu, starého psa novým kouskům nenaučíš

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (BobsikRP (6.4.2020 18:30)
Kuci, tak ty dukazy predlozte, protoze doted to byla jen snuska pokusu z nej udelat za kazdou cenu alpu.. ja netvrdim ze neni, je mi to jedno, ale snaha novinaru byla a je zjevna neustale. Nevimno: Dvtv nesleduju y kontext me nezajima, pokud ho nekdo do tobo videa nezahrne, proc by me to melo srat?

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (trautumberd) (6.4.2020 17:54)
a polyka pyco ?

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (Nope) (6.4.2020 16:47)
j@Bobsik jasně že na to není jediný důkaz, mrk, mrk :)

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (Nevimno) (6.4.2020 16:47)
Bobsik: ty jeho otázky maji nějaký kontext v tomhle rozhovoru, který očividně neznáš a raději si domyšliš nějaké svoje závěry, hlavně že všechno je tak "zcela jasné"

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (JSBD+) (6.4.2020 16:37)
Nic proti, ale proc nekdo vytahl tento vskutku uz archivni rozhovor? Dyt z neho si delali prcu uz v Ovcacek ctveracek a prvnich radach Blaniku... Nebo schvalovani videi uz trva nekolik let? :-)

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (Prawda . . . ) (6.4.2020 15:51)
Tak lidi mají pocit, že prezident by měl jít příkladem národu, měl udávat morální směr... a další pozitivní hodnoty. Mě je jedno, že si Miloš rád dopřeje, no nemusel by být pod obraz při, řekněme důležitých, veřejných akcích.

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (BobsikRP (6.4.2020 14:05)
no, ti "reportéři" co se na to ptají jsou taky trošku vylízaní.. hele já nevím, co má kdo proti tomu, aby si prezident čas od času vožral držku... pokud nechlastá denně, tak si myslím, že je to jedno. To teda není Zemčův případ, ale o to tu nejde. Reportér se zcela jasně snaží udělat ze Z-mana nezvladatelného alkoholika, přestože pro to nemá jediný důkaz. Ovčáček mu sice odpovídá divně, ale asi je mu jasný, že cokoliv konkrétněji řekne, tak stejně nějak otočej proti němu..

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (IOORP (6.4.2020 14:05)
Tak Ovcacek ma pravdu. Nemoze suhlasit, lebo definicia pitia je v tomto pripade velmi siroka a pre media staci aj naznak aby z neho spravili alkoholika na xtu.. A ze pije vino/tvrde je tiez obsirne, lebo nepresne hovori, ci je to panak, pohar(e), flasa alebo prepravku.

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (PEPICULTRAKNEDLO VEPR) (6.4.2020 13:02)
Pan prezident už nepije, je to jen viroza KURVAFIX >-O

Pijete alkohol aneb kdo je prezident? Jiří Ovčáček v DVTV (LeDick) (6.4.2020 12:42)
0:45 ten WTF ksicht toho moderátora :-D

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...