dobrou chuť
(ejhle) RP (26.2.2024 7:04)
|
Předtím se to samozřejmě nesolí. Sůl způsobuje vylučování vody, máte tedy plátek pořád mokrý a nikdy se vám neudělá pěkná, chutná krustička. |
|
dobrou chuť
(Tsantsa) RP (26.2.2024 0:36)
|
Sol na konci je uz len image, solit chces na zaciatku a idealne tu sol aj nechat posobit. Po dlhej dobre spravne spraveny steak v gifniku, Ostatnym je to dovarene je to medium rare, vnutorna teplota pre takyto steak je 54st. C, co je dost na denaturaciu proteinu. |
|
dobrou chuť
(kecyprdy) (25.2.2024 20:11)
|
Mne by spíš zajímalo, proč na to pak vždy vysype tunu soli - to přece pak musí křupat mezi zubama. Navíc když to není nasolené na začátku, tak po "upečení" už se do toho ta sůl už nedostane... |
|
dobrou chuť
(Semenovnose) (25.2.2024 19:07)
|
Nejmíň dopečenej je tady Crha |
|
dobrou chuť
(Pooh) (25.2.2024 19:06)
|
Vy jste nedodelany |
|
dobrou chuť
(pan_Jaroslav_Crha_guru_IT) RP (25.2.2024 18:33)
|
nechceš to dopect píčo? |
|
dobrou chuť
(cans) RP (25.2.2024 18:21)
|
jo, je to nedodělaný |
|
dobrou chuť
(aseww3) (25.2.2024 18:00)
|
si nekdy objedej propecene jinak nez ala podrazka a pochopis |
|
dobrou chuť
(Bobsik) RP (25.2.2024 17:35)
|
Taky nechápu |
|
dobrou chuť
(Sin) (25.2.2024 17:26)
|
Kua proč to pořád všichni dělají syrový? |
|