Odebírat | ||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (P.) RP (25.8.2017 15:10) | reagovat | |
[odkaz] | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (sdgrsr) (23.8.2017 21:44) | reagovat | |
prawda: skus si pozret aj dake laboratorne testy debil neznamena ze ked vies napisat gugl do prehladavaca ze s nim aj vies robit | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Mem) RP (22.8.2017 18:40) | reagovat | |
Jeremy Clarkson to před časem ochutnal a jasně poznal, co bylo maso, a co ten "impossible burger" [odkaz] | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Prawda ...) (22.8.2017 16:57) | reagovat | |
@Ja01.: +1 | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Ja01.) (22.8.2017 16:06) | reagovat | |
milan, no mne pridu obaja rovnako jebnuti (pokial ten 120kg nie je kulturista alebo nema vysku 2 metre), pestra strava ale s mierou, nie je na tom nic zlozite no jedni budu vymyslat picoviny a druhi zas nevedia, kedy maju dost a zeru jak prasata | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (_Milan_) RP (22.8.2017 9:50) | reagovat | |
Asi som kokot, ale tlsty 120kg človek mi vyzorovo príde zdravší ako tie vyblednuté biele mátohy s prepadnutými tvárami. Mal som takého kolegu čo si niesol asi 3kg jedla rastlinného pôvodu, všeliake kličky, ryže, tofu soju a polku veci čo znejú ako klingonské nadávky. Vyzeral ako chlap čo ma rakovinu 4teho stupňa. Najlepšie to dokladá známi streetworker Frank Medrano, ktorý je hlavnou tvárou veganskych proteinov. Pričom je verejným tajomstvom, že ide iba o prachy a chlapec sa vesola laduje stejkami | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Prawda ...) (22.8.2017 9:35) | reagovat | |
@fghdgj: To máš počítač jen na porno a rouming, zapni taky google a hledej si sám. Někteří uvádějí, že kuřecí maso má dokonce vyšší obsah cholesterolu než hovězí. 3. tisíciletí a mladí mají v hlavách akorát fidgety a porno. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (fghdgj) (21.8.2017 21:47) | reagovat | |
a ako moze daky retard povedat ze rastlinne bielkoviny bla bla. pozrite sa na tych veggie dementov biely ako hovno a chodiaci zombie aj najebany na srot klaus vyzeral lepsie ako daky vegie nehovoriac ze tam sa prezieraju potom cukrom poniektori a su tlsty ako vegi prasata cize velka chodiaca kompostaren | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (fghdgj) (21.8.2017 21:42) | reagovat | |
prawda ty si co za homo mongol cobola ked jebnes ze hovadzie ma tolko isto cholesterolu ty si iny odbornik na vyzivu teda | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Farář) RP (21.8.2017 19:49) | reagovat | |
Alex: A proc bych mel delat neco slozitejsiho? | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Prawda ...) (21.8.2017 17:07) | reagovat | |
Jinak, můj názor na to, proč se vegetariáni snaží objevit maso v záhoně. Pokud se jim povede vypěstovat maso, které bude vypadat i chutnat jako maso, vydělají na tom celkem ranec, protože trh s levnějšími náhražkami je celkem bohaty a kdo se na té vlně sveze, tak neprodělá. Příkladem budiž umělá sladidla, palmový olej, různé konzervanty a další... | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Prawda ...) (21.8.2017 17:03) | reagovat | |
@Ja01. To je pravda, no ale zase uznej, kolik do sebe lidi cpou kuřat. Hovězího tolik prostě člověk nesní, protože ho zasytí.To máš skoro jako srovnat ovocnou šťávu s ovocem. V té šťávě do sebe dostaneš najednou třeba kybl jablek a 2 melouny a vůbec ti to nepřijde, přitom na posezení bys takové množství ovoce nesnědl. A tady to máš, cukru je ve vymačkaném jablku stejně jako v celém, rozdíl je v množství, které do sebe nacpeš, než máš dost. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (PEPIKULTRAKNEDLOVEP R) (21.8.2017 8:46) | reagovat | |
Nejlepsi maso je ze slovensky mluviciho vegana | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Ja01.) (20.8.2017 15:58) | reagovat | |
ale figu, klasicka biela muka je zalezitost az poslednych 150 rokov, muka predtym sice bola zbavena otrub ale klicky v nej ostali, vyzivovo bola bohatsia ale vydrzala len par tyzdnov, potom zhorkla | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Václav Havel 2) (20.8.2017 12:51) | reagovat | |
Rostliny mají jedinou možnost obrany proti snězení, a to vytváření různých jedů a látek dělající těm, kdo je sní problémy. A bohatě toho využívají. Proto dříve - než se rozšířily věci jako marxismus, veganství, raw strava a další - se neblblo a rostlinné produkty se různě upravovaly - např. vařením, či speciální úpravou. Např. celozrnná pšenice způsobuje kandidózu, proto naši předci nikdy celozrnný pšeničný chleb nejedli a nepekli, pokud nebyla strašná nouze a válka. Atd. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Václav Havel 2) (20.8.2017 12:47) | reagovat | |
Prava je, že tělo dokáže lépe zpracovat živočišnou bílkovinu. Rostlinná bílkovina obsahuje nedostatek všech potřebných aminokyselin, a tak namísto na stavbu svalů a tkání je nutné rostlinnou bílkovinu ve větší míře rozbourat na energii, na nic jiného se většina rostlinných bílkovin nehodí. To zatěžuje játra více, než živočišná bílkovina. Prvním krokem k rozbití bílkoviny je obvykle její deaminace = odtržení aminové skupiny NH3. Přitom vzniká čpavek (nervový jed), který játra musí změnit na močovinu. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (kekot) (20.8.2017 12:29) | reagovat | |
2Alex: This is BS. Stav se do nějakýho Plevelu a podobnejch vege podniků a rozdíl pozná snad každej, jen vege si nechtěj přiznat že za prachy za který by si dali steak si dají bordel-náhražku a chválej. Nemluvě o tom že se sójama a náhražkama to zas tak veselý co do eko/zdraví není. Maso vyrobený v labu je naopak vcelku fajn, jen je zatím drahý | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Alex) RP (20.8.2017 10:20) | reagovat | |
Pravda je, že tělo dokáže lépe zpracovat rostlinnou bílkovinu, než živočišnou, zpracování masa nás stojí dost energie a zatěžuje játra. Když vám dneska udělaj vegetariánskej burger a neřeknou vám, že tam neni maso, poznáte kulový. Každej má zkušenost, že JEDNOU kdysi někde jedl jeden kousek tofu a fůůj.. Celý je to hlavně o lenosti, je jednodušší koupit klobásu a sežrat za studena, než si připravit bezmasé jídlo. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (izak) RP (20.8.2017 0:58) | reagovat | |
Videl jsem vegan salam, pes udelal kritkiku, vse vyzvracel a zvraky pak nesezral, vypadl jako ze umre ... PC nebyl to muj pes, ja bych tohle psovi nedal, ja jsem ochutnal a je to HUMUS | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Solo_Kamen) RP (19.8.2017 23:56) | reagovat | |
Toto je pičovina, mäso pestované v laboratóriu FTW. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (adams) RP (19.8.2017 23:42) | reagovat | |
Veganům je to celkem u pr... Tímhle spíš hledají cestu pro ty slabochy, co tvrdí, že se bez „chuti masa“ neobejdou. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (KvakMekRampa) RP (19.8.2017 23:09) | reagovat | |
+ musí doplňovat živiny, které zbytek populace získává z masa | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Setiath) RP (19.8.2017 21:24) | reagovat | |
Baví mě, jak vegani furt vytrubujou, jak je jíst maso nepřirozený. A pak se ze všech sil snažej, aby ty jejich blafy vypadaly a chutnaly co nejvíc jako maso. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Ja01.) (19.8.2017 21:00) | reagovat | |
prawda, este jeden fun fact, cholesterol v jedle, pokial ho nie je extremne mnozstvo, ma maly vplyv na cholesterol v krvi, vacsinu ho syntetizuje pecen | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Prawda ...) (19.8.2017 20:21) | reagovat | |
Ještě doplním: Ale s tímto přístupem, kdy se vyvarujete všemu, co Vám škodí, by jste za chvíli nejedli nic. Je ale dobré vědět, jaké potraviny mají horší vliv na zdraví člověka, než jiné, to zase jo. Například nepřehánět to se solením, přičemž plno lidí už ani neví, jak má co chutnat, když to mají všechno nasolené jak silnici v lednu. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Prawda ...) (19.8.2017 20:17) | reagovat | |
@Kasuha: Je to jak říkáš. Plus oddám fun fact: Kuřecí maso má stejné množství cholesterolu jako hovězí. Takže nahradit hovězí, kterého nesníte tolik co kuřat na posezení, kuřecím s tím, že chcete žít zdravě, tak si moc nepomůžete. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (Kasuha) (19.8.2017 19:55) | reagovat | |
Po proklamacích že sojové maso je k nerozeznání od skutečného masa které kolovalo médii před řadou let (a po osobní zkušenosti která to přesvědčivě vyvrátila) jsem k podobným vynálezům dost skeptický. A nezdravé na hamburgrech třeba z mekáče je především smažení a houska která to celé obaluje což jsou dva faktory které tady jaksi zůstávají. Plus je řada lidí co jsou alergici na sóju nebo kokos, že by byl někdo alergický na maso o tom jsem ještě neslyšel. | ||
|
||
Video 'Tolik práce a přitom, kráva je lepší!' (hovnotijepotom) (19.8.2017 19:01) | reagovat | |
to bude na výrobu hrozně drahé. Ale už aby to bylo Jak to zlevní, tak jdu do toho. | ||
|