ČasProBydlení  |  TechSvět  |  MyMuži  |  MotorGuru  |  HobbyDeník  |  VipShow  |  Pravda24  |  ByznysDeník  |  ČasProŽeny  |  NeposlušnéTlapky

Nalezeno 17297 videí.
   I mean I barely got a history degree at the Uni... (warerRP (19.10.2014)
+ x !  Známka: 4Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
tabletky (Piccolo) - Známka: 1, váha: obrovská Pirate My Game (Piccolo) - Známka: 1, váha: velká Koncert 1 (.:)) - Známka: 5, váha: malá I mean I barely got a history de... (warer) - Známka: 4, váha: malá Nicky Minaj - Anaconda (knedlíky) - Známka: 3, váha: střední Vzpominka na leto - a raka (cern0usek) - Známka: 5, váha: střední Holubi hrají ping pong (Raest) - Známka: 1, váha: střední


Komentáře (21) Komentovat Nezobrazovat

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (radarRP (21.10.2014 0:33)
(.) R: a viděl jsi to slavné "konspirační" video "Fuck the EU" se pí Viktorie Nullandové? To je taky propadanda, viď? :)) To že USA má EU u ( ).( ) /čili v butthole/ je známá věc a o to víc je zajímá prosperita nějaké ČR, nebo UA ;) "silné" Rusko bylo, je a bude jejich úhlavní nepřítel :) potřebujou se optimálně zbavit Puťky a dosadit nějakého slabocha, ideálně rozdělit Rusko na víc menších států (třeba odtržením Sibiře, která už tak volá po autonomii)

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (.RP (20.10.2014 19:19)
skurvena ruska propaganda konspiratori - celkom vas lutujem, lebo to co prezivate sa neda liecit, je to endless loop :-)

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (warer) (20.10.2014 12:06)
Studena valka tu stale je, ta nikdy neodisla :-P

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (warer) (20.10.2014 12:00)
Colombo: "Rusové v tom vidí pokračování studené války" Ano a maju na to plne pravo kedze im bolo slubene ze sa nato(Za ucelom coho bolo zalozene vieme) nebude rozsirovat a porusilo sa to plus sa Americania snazia ziskat ukrainu na svoju stranu z coho je teraz cela krajina v stave ohrozenia a uz zomrelo xy ludi. Dalsia otazka preco si nato nechava za clena Turecko aj napriek tomu ako sa sprava? (Nebude to strategicka lokacia voci rusku?) A co ta nedavna protiraketova obrana okolo ktorej bol konflikt?

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (ColomboRP (20.10.2014 9:00)
Pivo: No, šokující mi na tom příjde, že ten citát, o kterém se to celé točí, byl řečen ve spojitosti se současnými masivními přesuny vojsk a vojenskými cvičeními, které si semtam i překročí hranici. A to jak ve východní Evropě, tak v Kaliningradské oblasti. Takže celou tu reakci a debatu, kde se z růsu NATO dělá bůhví jaká hrozba, vůbec nechápu.

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (PivoRP (20.10.2014 8:46)
Však tam mluví rozumně obě strany. Jeden říká, že Rusové jsou posraní z toho jak je obklopuje stále se rozšiřující NATO. Což je fakt. A druhý říká, že NATO je obranná aliance a nechce na Rusko útočit. Což je taky fakt. Rusové v tom vidí pokračování studené války, což ten týpek na straně Ruska potvrzuje. A amíci maj pocit, že Rusové v tom vidí pokračování studené války, což ten amík říká a týpek na straně ruska potvrzuje. :o) Je to jak debata dvou lidí na téma "jedna a jedna jsou dvě" - nic šokujícího :-P

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (ColomboRP (20.10.2014 8:24)
Proč to tu je? Dyť ten člověk neřekl nic špatného. Mluvil jasně a srozumitelně. Navíc to s tou Ruskou armádou bylo taky řečeno v jistém kontextu, tak o co sakra jde?

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (radarRP (19.10.2014 23:43)
jinak ještě pár zajímavých grafů k UA: [odkaz] [odkaz]

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (radarRP (19.10.2014 23:29)
mi0 celkem ti rozumím, co se děje někde u afghánců našince tak nebere jako to co se děje u sousedů za humny. Ale v dění na UA mají své prstíky a zájmy i amíci.. (izolace EU od Ruska, TTIP, břidličný plyn v UA..) Aktivita politiků USA byla v po dobu majdanu v UA čilá a konzultuje se s nimi čile i dnes. Neštítí se podporovat nacionalisty s fašistickými sklony v jejich občanské válce proti ruskému etniku, které je na východě UA zastoupeno 40+%. Pár vojáků "na dovolené" by povstání východu UA nezpůsobilo..

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (smajl2) (19.10.2014 23:07)
mi0: Presne... Mne pride fakt podozrive ze potom, ako to cele na Ukrajine vypuklo, tak Rusi mali len tak naaahodou pripravenu celu armadnu a politicku agendu na "pripojenie" Krymu....

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (mi0RP (19.10.2014 22:46)
Tak je jasné že Američania sú si vo veľa veciach podobní s Rusmi, ale čiste z môjho pohľadu - "radšej" vidím amíkov bombardovať nejakých talibancov, ktorí sú od nás ďalej, než Rusov, ktorí sa trtkajú do našich susedov. A Ukrajina bola v sračkách aj bez Rusov (možno práve ten chaos chcel Putin využiť a poslal tam "dovolenkárov")

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (radarRP (19.10.2014 22:30)
warer: naprostý souhlas, teda až na to letadlo.. ohledně toho sem zatim moc přesvědčivých důkazů neviděl. např. nechápu proč SBU okamžitě zabavila a nezveřejnila komunikaci řídícího centra letového provozu se sestřeleným letadlem.. atd.

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (radarRP (19.10.2014 22:24)
smajl2: asi máš pravdu..někteří zapomínaj moc rychle. Ale jestli tím míříš na mne, tak nic nechápeš :) Obyčejný voják (jakékoliv národnosti) moc nezmůže, prostě plní rozkazy. Jako i vojáci zemí varšavské smlouvy v 68 (navíc si je sem pozvali naši vlastní politici, když se báli, že se jim to tu vymkne z rukou) Nebo jako amíci ve svých "válkách za demokracii". To jak jednají politici na světě dnes neomlouvá jednání politiků v minulosti. A ty se snažíš o co? Omlouvat dnešní dění 48 let starou, smutnou histori?

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (warer) (19.10.2014 21:42)
Nechapem tie hadky, prv nez sa zacnete kopat do hlav si uvedomte ze pre obe strany ste hovna nic viac. Obe strany klamu a snazia sa ziskat populaciu na svoju stranu tak skuste trosku s nadhladom. Ano verim ze iniciator tohoto konfliktu bola USA ale tiez verim ze ProRU rebel je za zostrelenim civilneho lietadla a to ich narusovanie vzdusneho priestoru inim krajinam a teraz stratena ponorka tiez nepridavaju na popularite. Cela tato politika je ako spor na zakladnej skole a trpia civilisti.

I mean I barely got a history degree at the University of South Florida (warer) (19.10.2014 21:34)
mi0: Ano cele to bolo o hrani sa so slovickami, co ineho je propaganda? Ale snad je jasne kto sa snazil klamat v tomto videu. Btw: Nez sa tu zacnu tvorit tabory chcem povedat ze nie som na strane ani jednej krajiny len ma serie to ako obe strany klamu, ludia im to zeru a potom sa idu bit za vec s ktorou nemaju nic spolocne a este im skodi. http://www.spiegel.de/international/world/nato-s-eastward-expansion-did-the-west-break-its-promise-to-moscow-a-663315.html

další...


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...