How_can_the_world_20-01-2012.jpg
(antonym) RP (21.8.2013 18:49)
|
to, ze kdyz ma jogurt trvanlivost delsi nez par dni, tak je kultura mrtva jsou kecy - schvalne si zkuste v obchode koupit normalni bily jogurt (nevim jaka je bezna doba spotreby, ten co mam v lednicce ma ted 14 dni do konce) a pak tu kulturu rozmnozit (pridejte ho trochu do tepleho mleka a udrzujte ho par hodin teply) - uplne bez problemu se vam to povede |
|
How_can_the_world_20-01-2012.jpg
(Scharf) RP (21.1.2012 12:38)
|
hovězí je jogurt? dej si facku |
|
How_can_the_world_20-01-2012.jpg
(Abdul_Hasan) RP (21.1.2012 11:10)
|
sss: takže když si koupím hovězí u řezníka 500/kilo, tak to mám nechat pár dní na vzduchu a čekat, až tam něco "živýho" bude? |
|
How_can_the_world_20-01-2012.jpg
(Snoopy_Absurdum) RP (21.1.2012 1:21)
|
sss:S pivem je to nastejno.Vlastně všechno je v dnešních dobách mrtvé, většinou co není domácí, je nahovno. |
|
How_can_the_world_20-01-2012.jpg
(sss) (20.1.2012 18:40)
|
Abdul_Hasan: Jojo, to můžeš příště rovnou žrát vatu a vyjde to nastejno. Nechápu, jak si někdo může myslet, že jogurt, co má trvanlivost větší jak jeden dva dny, je zdravej. To je dnes problém všech jogurtů, a proto je už dávno nežeru. Jogurt se jedl především kvůli živým kulturám obsaženým v něm. Pokud má něco trvanlivost 3 měsíce, asi toho tam moc živýho už nebude. |
|
How_can_the_world_20-01-2012.jpg
(vvolis) RP (20.1.2012 14:56)
|
Umely "jogurt" vydrzi bezne spoustu let. |
|
How_can_the_world_20-01-2012.jpg
(Abdul_Hasan) RP (20.1.2012 13:01)
|
Zrovna včera jsem snědl jeden, co měl do 25. prosince.... |
|
How_can_the_world_20-01-2012.jpg
(Mesuge) RP (20.1.2012 12:04)
|
By som si pozrel ten "jogurt" co vydrzi do 2013 |
|