spekacek.jpg
(Borek) (7.4.2012 14:11)
|
Podstatnej není buřt, ale ten suchý článek... |
|
spekacek.jpg
(Tuco) (5.4.2012 23:39)
|
Jasně, obsah špekáčku je danej normou (snad!), ale např. u nás je pro rozdíl mezi špekáčkěm a buřtem rozhodující hlavně poměr délka/průměr |
|
spekacek.jpg
(no-X) RP (5.4.2012 22:25)
|
phoose: Wikipedia není kráva, pokud v článku najdeš omyl a máš k dispozici správnou informaci i se zdrojem jejího původu, je na tobě to opravit Tak Wikipedia funguje. |
|
spekacek.jpg
(phoose) RP (5.4.2012 21:26)
|
Wikipedia je kráva. Resp. autor Buřt vs. Špekáček. Mezi nima je totiž dost výrazný rozdíl. Špekáček by měl obsahovat jemně nasekanou směs vepřového (20 %) a hovězího masa (50 %), tuku (30 %) a koření. Česnek, pepř, muškátový ořech. Buřt již může obsahovat vyšší podíl sojové bílkoviny, rostlinných náhražek, chrupavek, kostí, kůže, sdíraného masa z kostí, zbytků a nižší podíl opravdového masa. [odkaz] |
|
spekacek.jpg
(Vjetef) (5.4.2012 17:54)
|
Jak nastoupí špekáček, dostanete na fráček.... |
|
spekacek.jpg
(fiii) (5.4.2012 17:35)
|
V podstate to ma stejnej obsah |
|
spekacek.jpg
(JirkaCV) RP (5.4.2012 16:56)
|
Uploader je politik? |
|