vino.jpg
(tnf) RP (9.4.2012 11:13)
|
Nicolaus není tuzemský a čoboli neumí rum vůbec umíchat. Chutná to jako kafe, vůbec ne jako rum. Božkov je dobrej akorát do buchet. Správnej rum je hradečák, 37,5 % s plachetnicí a 40 % Pražské gardy - dva nejlepší rumy ever. |
|
vino.jpg
(JirkaCV) RP (9.4.2012 9:31)
|
A proto je jedno z nejlepších bílých vín Tramín červený. Logiku bych v tom nehledal ... |
|
vino.jpg
(senna) RP (9.4.2012 2:37)
|
ja to taky piju s colou a proto beru to nejlevnejsi co najdu btw |
|
vino.jpg
(senna) RP (9.4.2012 2:36)
|
*tuzemak by nevzali do huby ach jo |
|
vino.jpg
(senna) RP (9.4.2012 2:36)
|
Nic proti lidem co jim ty drahy rumy chutnaj. Ale vzdycky se musim smat chudakum co tvrdej ze by rum nevzali do huby, koupej nakej nesmysl za 600Kc a smichaj v pomeru 1:5 s prasivou colou. Pak to chutna stejne, jenom oni vyhodili penize. |
|
vino.jpg
(Abdul_Hasan) RP (9.4.2012 1:10)
|
no mě tuzemák chutná více než morgan... ale na guevaru nemá |
|
vino.jpg
(ElDiablo) (9.4.2012 0:36)
|
Z tuzemaku se da jedine ozrat. Na to potrebujes pul litru a to pak rano nespoznas jestli to byl Nicolaus nebo Bozkov nebo polsky rum s posypovou soli. |
|
vino.jpg
(necht) RP (8.4.2012 21:35)
|
Mně třeba tuzemák chutná. Ale radši mám slovenskej Nicolaus než Božkov, chutná a voní mnohem líp. |
|
vino.jpg
(Kužovec) RP (8.4.2012 21:03)
|
tak tak a tuzemák je akorát tak sračka |
|
vino.jpg
(tnf) RP (8.4.2012 19:43)
|
Rum je lihovina delikátní chuti, vyrobená z lihu, vody, rumové tresti, karamelu a cukru. |
|
vino.jpg
(kokos) (8.4.2012 19:25)
|
proc je to bulharsky???? |
|
vino.jpg
(no-X) RP (8.4.2012 19:06)
|
DK: víno lisované z červených hroznů bez nakvášení rmutu se správně nazývá klaret |
|
vino.jpg
(Abdul_Hasan) RP (8.4.2012 18:18)
|
slavisut: EK na tebe!!! to je tuzemák a ne rum |
|
vino.jpg
(lojza) (8.4.2012 18:03)
|
past na Medvěda Rožně |
|
vino.jpg
(DK) RP (8.4.2012 17:32)
|
bile vino se vyrabi ze zelenych i z cervenych hroznu, akorat se nepridava slupka, vime? |
|