peklo.jpg
(jetoejdno) (30.8.2012 13:31)
|
Nie imunita, ale tolerancia. Zadok rozmrdavaju tak feferonky. |
|
peklo.jpg
(headzz) RP (30.8.2012 12:28)
|
Počkejte, za chvíli uvidíte letošní výběr. Check it |
|
peklo.jpg
(mr.joda) RP (30.8.2012 10:06)
|
sú to jolokie hovadá ... asi viem čo doma pestujem ... |
|
peklo.jpg
(pista cajka) RP (30.8.2012 9:24)
|
nocnykon: da sa vypestovat imunita aby ta to nepalilo pri konzumacii v ustach, ale ak mas raz rozdrbany zaludok, tak tam ti to dobrotu robit nebude nikdy. |
|
peklo.jpg
(fido) RP (30.8.2012 8:30)
|
I kdyz jo, asi by to mohly byt habanera, ale zadny vystavni kousky |
|
peklo.jpg
(fido) RP (30.8.2012 8:29)
|
Tohle mi neprijde jako jolokie, leda nejaky zatracene pokrouceny. Na habanera to zas nema tvar. Ad omacky - vyznavam pouze prirodni, bez extraktu, ten mi nechutna a navic to uz pali zbytecne moc. The Evil one, El Chaman 333, Naga Headhunter - moje oblibene |
|
peklo.jpg
(fffffffffuuuuuuuu) (30.8.2012 6:19)
|
Blair je známý, ale prakticky bez chuti, celé to je tvořené extraktem s vyšším počtem SHU. Pálivý sice miluju, ale aby jedna chuť překryla ostatní chutě celého jídla, to je o ničem. |
|
peklo.jpg
(fffffffffuuuuuuuu) (30.8.2012 6:16)
|
eeos: 300 tisíc SHU? To je o ničem. Tohoto http://www.habanero.cz/detail/mad-dog-357-silver-collector-s-edition/ jsem schopen si do guláše dát ne jen jednu kapku. Někteří řvou jak to je pálivý, ale není. Jak říkám, pro někoho je peklo i tabasco, někdo brečí už při několika lžičkách pepře. Pěstuju si už dva roky bhut jolokia, což už skutečně pálí. Ale habaňeros určitě ne. Ty jsem schopen jíst na posezení a bonbóny z habaňeros bych snědl celý pytel na jeden zátah.
NightHorse: ano, dá se vypěstovat imunita |
|
peklo.jpg
(NlKO) RP (30.8.2012 0:34)
|
tady je to sama plechova huba koukam, doufam, ze jste na sebe hrdi! ackoliv pestovat si papriky je supr (ale ne na machrovani, ale do kuchyne...) |
|
peklo.jpg
(NightHorse(r)) (29.8.2012 23:50)
|
da sa voci tej palivosti nejako vypestovat imunita/odolnost? ze zacnem v malom a postupne budem trebarz zvysovat davky a skusat palivejsie veci? lebo niekedy som s tym nemal problem (mexicke pokrmy boli na dennom poriadku), ale potom som mal nejaku srandu so zaludkom, a odvtedy ked zjem nieco palive, tak mi to traviacim traktom len prejde a rovnako palive to vychadza von (a umret od utrpenia zase nepotrebujem) |
|
peklo.jpg
(Vincenzo) RP (29.8.2012 22:42)
|
Toto je jolokia? Inak vďaka za tie komentáre, chystám sa ju pestovať, tak nech som v obraze. |
|
peklo.jpg
(hanz84) RP (29.8.2012 22:19)
|
chlapi, cca 14 před sklizní omezte zálivku. budou pak pálávější.
zkoušeno na habaneros a jalapenos. u jolokia jsem je neudržel v květu. |
|
peklo.jpg
(Destroyer) RP (29.8.2012 22:10)
|
i tak to bolelo jak kdyby mi někdo nalil do krku kyselinu |
|
peklo.jpg
(mr.joda) RP (29.8.2012 22:05)
|
blair je tým známy , sú to totiž extrakty a nie omáčky . Ale aj tak je to len 10+ . |
|
peklo.jpg
(Destroyer) RP (29.8.2012 21:59)
|
podsvinče, rozplakal jsem se ve výtahu jak malá holka, na patře jsem se okamžitě vyblil znova, spolubydla na mě hleděl jak na vola, že co dělám , že je to nějáká sračka, kousl si taky, pozastavil se, zůstal hledět do zdi, pak začal taky plakat jak malá holka, rozběhl se na balkon, mrdl s tím párkem z 10týho patra, za tím hodil šavličku a pak hned další... |
|