kamen_na_grill.jpg
(Killerr) (29.4.2016 16:39)
|
Jo to říkali židi taky... Zajimavé je, že se tu k tématu ještě nevyjádřil žádný erudovaný vegan |
|
kamen_na_grill.jpg
(Abdul_Hasan) RP (29.4.2016 14:39)
|
Rozdělat oheň pod i na kameni to urychlí. Taky nevím, co na tom ti lidi vidí, kontaktní gril jako nouzovka je dobrá věc, ale venku bych to bez přímého ohně či žáru nedělal. Nejhorší je pak na plyn. |
|
kamen_na_grill.jpg
(10star) (29.4.2016 14:23)
|
kdyz sem byl na Madeire ve steakhausu a dal jsem si na rozpalenym sutru steak kterej si clovek vlastne udelal sam dle chuti... no proste sem se ptal jak dlouho ty kameny nahrivaj tak borec rikal ze to dycky po zaviracce hodej na 260°C do pece a druhej den to maj na otviracku (15:00) pripraveny |
|
kamen_na_grill.jpg
(Dežon) (29.4.2016 14:23)
|
Když už frajeřinka, tak bych ještě uplácnul z betonu 1-2 hnáty mezi to dřevo
|
|
kamen_na_grill.jpg
(VFRi) RP (29.4.2016 14:18)
|
snad to maso nevzal tam co ten šutr |
|
kamen_na_grill.jpg
(adams) RP (29.4.2016 14:16)
|
Přemýšlím, jestli bych u takového grilu neměl pocit, že žvýkám ostatky členů rodiny ***žovy... |
|
kamen_na_grill.jpg
(Kočičák) RP (29.4.2016 11:12)
|
to musí trvat celou věčnost, než se takovýhle šutr pořádně rozpálí |
|
kamen_na_grill.jpg
(sftmrbullet) RP (29.4.2016 9:48)
|
To jó |
|
kamen_na_grill.jpg
(Jezbo) RP (29.4.2016 9:06)
|
@...... : Jestli je maso suchý je o skillu ne o grillu. |
|
kamen_na_grill.jpg
(Jezbo) RP (29.4.2016 9:04)
|
Zkušenosti s kamenem mám proto se tomu divím co na tom lidi mají. Zrovna na flákoty je lepší rošt. Ale je fakt, že na kamenu se líp otáčely filety z ryby a buličáka na roštu člověk tady neudělá Na kvalitní grill na dřevěný uhlí s poklopem ale nedám dopustit. |
|
kamen_na_grill.jpg
(......) (29.4.2016 9:03)
|
Jezbo: Protoze ti vsechna stava neodkape do ohne, tak to nebude tak suchy... O dost lepsi, zkus to |
|
kamen_na_grill.jpg
(Ja1.) RP (29.4.2016 8:42)
|
jezbo, menej rakoviny vole |
|
kamen_na_grill.jpg
(Aninymcz) (29.4.2016 8:41)
|
Kámen je moc dlouhej. Část mimo gril bude chladná a část s masem horká, rozdíl teplot kámen roztrhne. |
|
kamen_na_grill.jpg
(Karl von Banhoff) RP (29.4.2016 8:36)
|
Jezbo: máme podobné, je ne ze hřbitova. Dobře se to propeče, olej a koření nehoří, nespálíš to, chuť grilu to má i vůni. |
|
kamen_na_grill.jpg
(x1) (29.4.2016 8:17)
|
já bych to seřízl a přeleštil, v těch písmenkách se to musí chytat. |
|