The_People_Here_Are_So_Nice.jpg (RA) (6.9.2021 7:00) | ||
Nevím jak lasagne, ale když si dělám normálně špagety s kečupem tak propláchnout horkou vodou v cedníku po uvaření. Olej nepomůže, lepí se furt. | ||
|
||
The_People_Here_Are_So_Nice.jpg (Solo_Kamen) RP (4.9.2021 18:34) | ||
Mne väčšinou nezmäknú rohy na vrchnej vrstve. | ||
|
||
The_People_Here_Are_So_Nice.jpg (01234) (1.4.2017 17:49) | ||
Olej ano, ale nie olivovy (preto ze ma vyraznu chut). Kvapka repkoveho alebo slnecnicoveho oleja (tie su skoro bez chuti) a nebudu sa lepit, na chuti to ani nespoznate. | ||
|
||
The_People_Here_Are_So_Nice.jpg (Abdul_Hasan) RP (31.3.2017 17:59) | ||
nemusí být tvrdé, když použiješ čerstvé těsto. | ||
|
||
The_People_Here_Are_So_Nice.jpg (nokot) (31.3.2017 16:46) | ||
kdo nevaril nevi ze se vrstvi neuvarene tvrde lasagne s ragu a besamelem a az tim zapekanim zmeknou a uvari se | ||
|
||
The_People_Here_Are_So_Nice.jpg (tsL) RP (31.3.2017 15:33) | ||
Olej do těstovin ne! | ||
|