Simple Stove-top Filet Mignon 26.06.2017 
Obrázek Simple Stove-top Filet Mignon
jenom ukradli bohuzel my doggo superposition MakeRoumingFunnyAgain-DrinkAndDrive sach mat zapade falesny psychiatr ale pravy STBak
Komentáře (8) Komentovat Nezobrazovat

Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg (bartlsss) (27.6.2017 6:54)
ten kkt co napsal ze poradne propecene jeste nemel kvalitni rare steak, jinak by nemlel takove hovna

Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg (Hnidopich) (26.6.2017 23:23)
No trosku min by bylo lepsi, ale zas aby to bucelo, kdyz do toho pichnu, to nemusi. :-)

Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg (brnonymousRP (26.6.2017 20:29)
Racte si povsimnout, ze tohle je uz vracene a znovu prismazene (jedna uriznuta plocha je prosmazena, druha, nove uriznuta, neni). Ale na me je to udelane moc, ja mam rad maso co nejsyrovejsi, steak s dvoumilimetrovou lehce osmazenou vrstvickou je fajn, ale nejlepsi chut je u tataraku, rude maso, syrove vejce...

Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg (kapiláraRP (26.6.2017 19:37)
není. vrátit a dopéct. mezitím se krmit zadržovanou nenávistí obsluhy a kuchaře.

Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg (edgobardRP (26.6.2017 19:27)
vzdyt je to propecene skrz. Vubec tam nezbyl ani kousek syroveho. :(

Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg (klatomRP (26.6.2017 18:58)
nevis, co je dobry... medium rare je moje oblibena uprava. Jako svalovci ap. jsou svinstvo, ale u masa z proverenych zdroju by se ti to stat nemelo. A kdyz, tak "telo ma jit do hrobu zhuntovany", pripadne "na neco umrit musime" B-)

Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg (cojeee) (26.6.2017 18:49)
Hnus velebnosti, už od mala mě učej, že nemám žrát červený/růžový maso. Jak to není pěkně propečený, tak bych to nevzal do tlamy

Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg (brnonymousRP (26.6.2017 18:48)
Ach boze, jak zajimave.