Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg
(bartlsss) (27.6.2017 6:54)
|
ten kkt co napsal ze poradne propecene jeste nemel kvalitni rare steak, jinak by nemlel takove hovna |
|
Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg
(Hnidopich) (26.6.2017 23:23)
|
No trosku min by bylo lepsi, ale zas aby to bucelo, kdyz do toho pichnu, to nemusi. |
|
Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg
(brnonymous) RP (26.6.2017 20:29)
|
Racte si povsimnout, ze tohle je uz vracene a znovu prismazene (jedna uriznuta plocha je prosmazena, druha, nove uriznuta, neni). Ale na me je to udelane moc, ja mam rad maso co nejsyrovejsi, steak s dvoumilimetrovou lehce osmazenou vrstvickou je fajn, ale nejlepsi chut je u tataraku, rude maso, syrove vejce... |
|
Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg
(kapilára) RP (26.6.2017 19:37)
|
není. vrátit a dopéct. mezitím se krmit zadržovanou nenávistí obsluhy a kuchaře. |
|
Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg
(edgobard) RP (26.6.2017 19:27)
|
vzdyt je to propecene skrz. Vubec tam nezbyl ani kousek syroveho. |
|
Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg
(klatom) RP (26.6.2017 18:58)
|
nevis, co je dobry... medium rare je moje oblibena uprava. Jako svalovci ap. jsou svinstvo, ale u masa z proverenych zdroju by se ti to stat nemelo. A kdyz, tak "telo ma jit do hrobu zhuntovany", pripadne "na neco umrit musime" |
|
Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg
(cojeee) (26.6.2017 18:49)
|
Hnus velebnosti, už od mala mě učej, že nemám žrát červený/růžový maso.
Jak to není pěkně propečený, tak bych to nevzal do tlamy |
|
Simple_Stove-top_Filet_Mignon.jpg
(brnonymous) RP (26.6.2017 18:48)
|
Ach boze, jak zajimave. |
|