raclette_a_pohodicka.JPG
(Jenda Knedlík II) (2.5.2023 15:10)
|
Co je to zase za kalorickou kejdu |
|
raclette_a_pohodicka.JPG
(Th E) RP (16.5.2021 15:44)
|
To je fondue. Ty vidličky co trčí z ošatky jsou na namáčení chlebových kousků. Raclette se rovnou seškrabuje na chleba. |
|
raclette_a_pohodicka.JPG
(propediotika) RP (13.5.2021 22:27)
|
Veď to sú cúvky! |
|
raclette_a_pohodicka.JPG
(Atilla) (13.5.2021 19:41)
|
@citro: presna tak!
@xx127-aj keby...citro má pravdu! |
|
raclette_a_pohodicka.JPG
(xx127) RP (13.5.2021 17:33)
|
citro: ta každá jedna prijebaná maringotka má větší rozlohu jak tvůj kutloch někde na Petržalce či jak se to tam menuje. |
|
raclette_a_pohodicka.JPG
(citro) RP (13.5.2021 17:27)
|
@klatom: scenéria by bola pekná, nebyť tých prijebaných maringotiek. ten, kto to tam postavil/dovolil postaviť bol oberkokot |
|
raclette_a_pohodicka.JPG
(klatom) RP (13.5.2021 14:27)
|
jo, taky jsem chtěl namítnout, že jsou to fondue... ale scenérie pěkná |
|
raclette_a_pohodicka.JPG
(Taky jeden) (13.5.2021 13:52)
|
Nicméně takto jsem to ještě podávat nezažil - zatím to vždy místní podávali v podobě shora zahřívaného/taveného řezu půlkruhu toho kola sýra v jednoduchém připravku, kdy se roztavená vrstva, jako jedna z vicero porcí, seškrábla na talíř a to vždy s bramborem. Takto - jako na tom pěkném obrázku - věšinou podávají fondue (zcela roztopený v kastrólku a s pečivem). |
|
raclette_a_pohodicka.JPG
(MG) (13.5.2021 13:21)
|
Hezké. |
|