dumb (11.1.2023 14:50)
+ x !  Známka: 5Váha: malá


Komentáře (13) Komentovat Nezobrazovat

dumb ([Jooky]) (11.1.2023 20:56)
@i486 - "spolužiakovi sa niečo zaseklo v lopatkách ventilátora" ... par minut kurenia do interieru spravi rovnaku sluzbu, ako otvaranie nadrzky, ktora vdaka uhlu kapoty zleje celeho cloveka ...

dumb (i486RP (11.1.2023 20:47)
Jooky: Je to najrýchlejší spôsob ako to ochladiť. Každé 1% ktoré vyvrie ochladí vodu o cca. 5°C. Ak vieš odstrániť problém na mieste (napríklad spolužiakovi sa niečo zaseklo v lopatkách ventilátora) a spravíš to opatrne, dokážeš zájsť niekam kde kúpiš liter destilky a máš pokoj.

dumb (adamsRP (11.1.2023 19:13)
[Jooky]>To je zkurveným systémem autoškol. Přitom by stačilo všem přehrát při výuce jednou tohle video a málokoho by už pak napadlo udělat takovou blbost.

dumb (aseww1) (11.1.2023 17:16)
No, ted uz si to bude pamatovat urcite :-)

dumb ([Jooky]) (11.1.2023 16:50)
Vysvetli mi niekto, preco maju ludia furt potrebu otvarat tu nadrzku na chladiacu kvapalinu ? Ked by sa im to akoze podarilo, tak co planuju ako dalsi krok ? ... Ked sa zacina auto prehrievat, tak treba ako prve skusit stiahnut okna a naplno pustit kurenie interieru. Kurenie v interieri je na malom okruhu, takze funguje aj ked je napr zaseknuty termostat a je to sucasne dobry odvod tepla, takze to vie celkom dobre zrazit teplotu (samozrejme v priade, ze problem je termostat, nie vodna pumpa / malo vody).

dumb (NasradRP (11.1.2023 15:27)
baby ucit maximalne cislo na asistence, jak si obliknout vestu a jit se schovat za svodidla >-O

dumb (ModusRP (11.1.2023 15:16)
....radši to vysvětlím, tím, že je systém pod tlakem, se voda ještě nevaří...takže jakmile to ta kráva blbá otevřela, tak tlak fuč - a nastane var.... :-/

dumb (ModusRP (11.1.2023 15:14)
kdyby znala princip papiňáku, tak tohle v životě neudělá, nána jedna pitomá

dumb (ModusRP (11.1.2023 15:14)
Tlakový hrnec (též Papinův hrnec, odtud hovorově papiňák) je silnostěnný hrnec sloužící k vaření za vyššího tlaku (280–300 kPa), než je běžný atmosférický tlak. Vyšším tlakem se dosáhne vyšší teploty vaření (120 °C až 130 °C, teplota varu vody za normálního tlaku je asi 100 °C), a tím i rychlejšího uvaření pokrmu. Též chuťové vlastnosti pokrmu mohou zůstat v uzavřené nádobě výraznější

dumb (WRRR) (11.1.2023 15:08)
Tohle jsem také v 19 udělal, když jsem bývalku učil řídit. Natáhl jsem si rukavici, s tím, že když upustím tlak, rychleji to vychladne. Bylo to bolestivé poučení :)

dumb (sssss) (11.1.2023 15:03)
tvl to jako vážně udělá? jako gratulace

dumb (sftmrbulletRP (11.1.2023 15:02)
Jau

dumb (xxnet) (11.1.2023 14:50)
neznal jsem, ale rip...