dobrou chuť
(hmm hmm) (14.1.2023 16:02)
|
Spíš než želatina se tam dává agar. |
|
dobrou chuť
(haxoř ) (14.1.2023 0:20)
|
hlavne treba nech to poriadne prevrie |
|
dobrou chuť
(edgobard) RP (14.1.2023 0:04)
|
Co to je za pojebanou inverzní čokoládu? proč to má žebra a ďůlky místo dílků oddělených zářezy?
|
|
dobrou chuť
(Platan) RP (13.1.2023 22:47)
|
nevidim tu cast, kdy tam pridava huleni, protoze jinak je to cele ztrata casu |
|
dobrou chuť
(kenee) RP (13.1.2023 22:11)
|
Asi múku...ta tiež zahustuje |
|
dobrou chuť
(cans) RP (13.1.2023 21:39)
|
čokoládové amarouny |
|
dobrou chuť
(prf) (13.1.2023 21:17)
|
želatínu |
|
dobrou chuť
(H2SO5) RP (13.1.2023 21:10)
|
A klepavou? To jen tak z mléka, cukru a hořké čokolády neuděláš. Takže co to tam nasypal po tom cukru v čase 00:00:26? |
|
dobrou chuť
(Turek) RP (13.1.2023 20:52)
|
To je jako návod jak z hořké udělat mléčnou? |
|