kdyz prezijes tohle prezijes vse 01.05.2023 
Obrázek kdyz prezijes tohle prezijes vse
tady uz valka byla tankies guilde zabijeji 10pct and I am not in priste bud zvon nebo nechod happy birthday Skynet
Komentáře (28) Komentovat Nezobrazovat

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (KaldaRP (12.5.2023 8:37)
jste normalni prasata, hrnky od caje se musej myt, usazeniny jsou zpusobeny taky tvrdou vodou a v hrnicku se usazuje vapnik. Jinak caj jedine oslazenej a s mlekem, jinak to neni poradnej caj

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (bulbasaurusRP (2.5.2023 11:38)
My z oboru tomu hovorime "seasoned" :-D

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (HAHAHAHAHA) (2.5.2023 8:03)
cajova patina jsou hlavne vosky z listu, nic zavadneho. pokud ovsem tam nenecha stat caj/vodu pul dne, to pak rostou bakterie. jenze i ty bakterie zabije vrouci voda dalsiho caje, akorat po bakteriich zustanou nevhodne latky. problem s patinou je ze kdyz se tam nalije jiny caj, tak chutna po predchozim. jak je to u kafe netusim.

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (Σqíǩ₂∇) (2.5.2023 0:56)
kokotobijec: Caj ze sklenice od okurek piju odjakziva, ale od od kolegy v praci jsem zebral penize pred vyplatou jenom jednou a to bylo, kdyz jsem stavel barak a na bazosi nekdo prodaval frezku. Tech sedmdesat litru jsem samozrejme od kolegy/kamarada snadno vyzebral, protoze mit pristup k frezce se vzdycky hodi.

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (MerlinRP (1.5.2023 23:58)
Čajovou patinu považuji za něco, co se tu rozšířilo nějakým nepochopitelným způsobem. V Číně jsem nikdy nedostal čaj, kde by konvice nebo hrnek nebyly naprosto bez patiny. Nebo je to možná zvykem v jiných zemích, ale v Číně měli lidé hrnky umyté i doma, natož v restauracích.

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (egal ) (1.5.2023 23:49)
Kokotobijec: Ja som mal kolegu Čechoslováka, otec český (z Holomóce :-D ) inžinier, staviteľ hlinikárne v Žiari, matka krásna domorodka od BB. Vždy! žobral cigarety, nikdy nevrátil, lebo nikdy si nekupoval.

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (Mck) (1.5.2023 22:53)
A přitom je to tak simply. Frenshpress řeší sypaný a termoska sedlinu. Nikdo nic nekritizuje a já nemusím používat jar.

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (Kulesi) (1.5.2023 22:50)
Asi nejakymu biomu nejde naproti ani to pravidelny zalivani horkou vodou, ale stejne, asi zustanu zbabele u myti.

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (pletiplotRP (1.5.2023 22:19)
Ty plísně a bakterie se moc nemnoží, protože je to zpravidla rychle suché. Až od určité tloušťky to vytvoří takovou mikroskopickou porézní strukturu a potom to začne trochu vadit.

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (mezikozy) (1.5.2023 22:11)
když to necháte projet pecí na ohýbání skla, bude jako nový, i bez potisku ;-)

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (JezboRP (1.5.2023 21:46)
Na fotce to vypadá jako když se manželka snaží umýt můj hrnek. Mám daleko silnější nános.

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (Kulesi) (1.5.2023 21:40)
A vime jak je to z pohledu nejakejch plisni a bakterii? Pocitam, ze minimalne zelenej caj bude mit asi nejaky antibakterialni ucinky, ale precejen slintat roky do jednoho hrnku?

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (wasd) (1.5.2023 21:37)
kdyby jeden, je to tak pul na pul

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (BobsikRP (1.5.2023 21:30)
aseww2: některý pytle jsou OK, ale tohle se naprosto běžně děje u sypanejch... sypaný mi obecně vždycky chutnaly víc, ale je s tím moc práce a úklidu a málokdy to prostě dělám... Jinak na kafe/čaj mám plecháč, umývám, jen vodou. Jar je problém, je ho potřeba pořádně vymejt ven.. jinak by mě zajímalo jak chutná ten čaj právě z takové tradiční čínské konvice, mohlo by to být zajímavé..

kdyz_prezijes_tohle_prezijes_vse.jpg (XXXRP (1.5.2023 21:28)
V kazdej jednej firme potazmo libovolne skupine lidi se najde osoba, ktera dela humor z veci, kterym vubec nerozumi.

další...