dobrou chuť
(tajnytalian) (10.10.2023 0:06)
|
sorry chlapci - ale zrovna spaghetti jsou jenom semolinova mouka + voda spojené dohromady.... takže idiot co to rozemele aby to slepil vejcem si stejně tak mohl koupit semolinovou mouku a vrazit do ní vejce ... |
|
dobrou chuť
(tdc_unreg) (9.10.2023 17:00)
|
a jeste dodatek, ta "All-Purpose" je navic casto uz solena. |
|
dobrou chuť
(hmm hmm) (9.10.2023 17:00)
|
Nereg Radim: Obvykle se to dělá z hrubý nebo polohrubý (pokud nemáš semolinovou) a ta nejspíš v USA kromě obchodů určených pro některé evropské zákazníky asi úplně běžně k dostání nebude. |
|
dobrou chuť
(tdc_unreg) (9.10.2023 16:59)
|
Nereg Radim: ano, v USA a Kanade maji mouku, ze ktere plno veci proste neudelas. Bezne dostupna tam je "All-Purpose Flour", jine druhy mnohde ani nemaji. O rozdilech si muzes precist treba tady https://medium.com/the-cookbook-for-all/is-italian-flour-really-better-for-you-673e1e3b14dd (porovnava tam s italskou, ale v cele EU jsou ty normy prakticky stejne) |
|
dobrou chuť
(aseww3) (9.10.2023 13:41)
|
No, udelal z bezvajecnych testovin vajecne. A co jsou vlastne bezvajecne testoviny? Podle mne mouka s vodou + nejake Ecka aby to drzelo pohromade. Tak asi mu v mouce chybel nejakej ten emulgator |
|
dobrou chuť
(pan odbornik) (9.10.2023 12:28)
|
Krucifix: presne, puvodne chtel totiz delat spagetti |
|
dobrou chuť
(Krucifix) RP (9.10.2023 9:57)
|
To udělal tak blbě že z toho nešlo vyválet tenké těsto, tak z toho udělali tuhle půl cm tlustou zrůdnost |
|
dobrou chuť
(pika) RP (9.10.2023 9:46)
|
To je určite rodený talian |
|
dobrou chuť
(Karl von Banhoff) RP (9.10.2023 8:51)
|
Pro tohle zmrdství by měl být automaticky trest smrti obzvášť obludným způsobem. |
|
dobrou chuť
(furak) RP (9.10.2023 8:19)
|
vy to nechapete... ona redelave bezvajecne testoviny na vajecne testoviny |
|
dobrou chuť
(mi0) RP (9.10.2023 7:38)
|
Mňa pobavilo to, ako najskôr strčila špagety do otvoreného mixéru, potom ich pekne rozprestrela a na záver ich všetky spojila zase do jedného zväzku, aby ich mohla pretiahnuť cez vrchnák |
|
dobrou chuť
(Nasrad) RP (9.10.2023 7:03)
|
pritom stacilo nechat spagety pri vareni slepit a mel by to hnusny uplne stejne |
|
dobrou chuť
(aseww3) (9.10.2023 6:38)
|
A kde ma mlete maso? Bez toho nebude svata trojice milovniku hnusu kompletni. Kecup-syr-mlete maso. |
|
dobrou chuť
(Nereg Radim) (9.10.2023 6:12)
|
hehehe: nerozumím. V Americe a Kanadě mají mouku, ze které nejde udělat těsto na těstoviny? |
|
dobrou chuť
(hehehe) (9.10.2023 4:35)
|
skúšal si niekedy niečo také vyrobiť z americkej alebo kanadskej múky? |
|