dobrou chuť (26.11.2023 13:00)
+ x !  Známka: 4Váha: malá


Komentáře (12) Komentovat Nezobrazovat

dobrou chuť (peeeRP (26.11.2023 23:13)
Chaos a bordel: si riadne mimo, hovorim napr. o gruyere, emmentaler, appenzeller, moitie moitie, nie o nejakych tavenych srackach

dobrou chuť (Zasaznova) (26.11.2023 22:12)
Na vlastní oči jsem viděl jak to v tý sračce topěj

dobrou chuť (afeketeRP (26.11.2023 19:57)
jak vzdy dokurvit jidlo na zaver :D

dobrou chuť (jenisRP (26.11.2023 17:53)
jestli ono to nebude dano obsahem susiny a tuku v syru co se s nim stane pri zahrati.

dobrou chuť (EddieBlakeRP (26.11.2023 16:45)
Debily nikam a k ničemu nepouštět. Do kuchyně tuplem. Tu žhavou sračku mu nalejt na tu prázdnou kebuli ať přijde na jiné.... myšlenky asi ne.

dobrou chuť (BobsikRP (26.11.2023 15:39)
Chaos a bordel: mas to naopak chlapce, takovej co popisujes ty bude v sobe mit nejspis nejaky chemo.

dobrou chuť (krpatec) (26.11.2023 15:31)
karbanátek namazaný hovnem, žemle přelítá syflem

dobrou chuť (SimSaLaBim) (26.11.2023 14:34)
Tak to máte za 399 káčé :-)

dobrou chuť (lmaoRP (26.11.2023 14:24)
Prosil bych o preklad do cestiny: "rozletuji bezne a skutecny syr se fakt strane tekutym." Dekuji.

dobrou chuť (Chaos_a_BordelRP (26.11.2023 14:06)
To mozna z vaseho syru v CR ;-) z praveho syru nic takoveho nezvnikne, nejdrive se ropece, a kdyz to prezenes, mas smazeny syrovy chips - rozletuji bezne a skutecny syr se fakt strane tekutym

dobrou chuť (peeeRP (26.11.2023 13:15)
Syr sa ma roztopit, nie varit, inak sa z neho oddeli tuk a vznikne guma + olejove skrvny.

dobrou chuť (NadclovekRP (26.11.2023 13:10)
Aneb jak vytvorit co nejvetsi sracku, ze ktere chcije olej