garlic
(Anjinsan) (26.5.2024 21:36)
|
afekete - to má něco do sebe co říkáš Jako nevím čím to je, ale fakt to chtuná jinak lisovaný a jinak krájený. Možná je to rychlostí, jak se to prolíná s papričkama, nebo jak rychle to pak zlátne v oliváči. Nevím, nechám se poučit o někoho, kdo tomu rozumí... |
|
garlic
(afekete) RP (26.5.2024 12:24)
|
Anjin, nikoho nepali prdel od cesneku, jen tebe, protoze se hrabes cesnekovejma prstava v prdeli |
|
garlic
(Cive) RP (26.5.2024 11:26)
|
analjinson uzasna kravina cos napsal |
|
garlic
(miko) RP (26.5.2024 9:25)
|
kapanek si protirecis: pry strouhanim ztraci silu a proto te pak pali prdel. strouhanil, lisovanim, drcenim dostavas z neho "stavu" ktera se lepe vmisi do jidla a rovnomerneji se provaze s chutema a aromama dalsich ingredienci. kdyz ho nakrajis na platky, tak (hlavne pri teelnem zpracovani) dosahnes toho, ze ty esencie se uvolnuji postupne a pomaleji. volis tedy zpacovani podle toho, k cemu to chces. takze ne, zadna sila se neztraci. takovy urban legend. |
|
garlic
(Anjinsan) (26.5.2024 9:18)
|
Drcením a strouháním česnek ztrácí sílu. Krájením ne, takže pokud chcete opravdu silnou chuť, tak krájejte. Nejlépe je to poznat na Aglio Olio. Když nekrájíte, nepálí vás pak prdel... |
|
garlic
(hm) (26.5.2024 9:18)
|
Ale kravina, že česnek má jinou chuť, když ho jinak nakrájíme nebo ohřejeme... |
|
garlic
(Lae) (26.5.2024 9:12)
|
vo co de? |
|