dobrou chuť
(iLama) (7.1.2025 19:39)
|
Teplej kokot připravuje teplej kokos |
|
dobrou chuť
(ZivaKunda) RP (7.1.2025 15:03)
|
Chutná to jako teplá voda se šamponem a kapkou kondicioneru s kokosovou příchutí. To teplo se až dovnitř skoro nedostane a obsah je jenom ohřátej. Btw, tepelná úprava má většinou narušit vazby složitých sloučenin a udělat je stravitelnější/chutnější. Tady není co rozbíjet. Ta dužina nic složitýho neobsahuje, trochu sacharidů, tuku je tam hodně málo skoro žádnej, bo to není zralý a voda jenom jednoduchá fruktosa. Šméčko na tůritsy. |
|
dobrou chuť
(lmao) RP (7.1.2025 12:06)
|
Mel jste to nekdy nekdo?
Ja ne. Prijde mi, ze teply to musi bejt pekne hnusny. |
|
dobrou chuť
(no-X) RP (7.1.2025 10:01)
|
Shu-lin: Co je v kokosu přínosného a ničí se teplem? Vitamin C tam není skoro žádný a nenasycených mastných kyselin je tam minimum a navíc se v anaerobním prostředí teplem neničí. |
|
dobrou chuť
(xxnet) (7.1.2025 9:52)
|
Zatim asi nejbezpecneji pripravena potravina. Za predpokladu, ze tou macetou predtim neporcoval vopici s aids. |
|
dobrou chuť
(Shu-lin) (7.1.2025 8:53)
|
Hm, takže cílem je teplem zničit všechno, co je v tom kokosu přínosné? A to se kurva vyplatí! |
|