Steak Levels 17.04.2011 
Obrázek Steak Levels
only red.lines matter flastenecke lypido zachraneno Enough-musk-is-enough Career change IT dinosauri cyklus ruske propagandy
Komentáře (19) Komentovat Nezobrazovat

Steak_Levels.jpg (HalipatRP (7.12.2012 15:10)
... : Ale ne za provozu a desetkrát z deseti správně.

Steak_Levels.jpg (...) (18.4.2011 18:05)
Tringi: No, nevim, co je natom za extra umění - spálit steak na ultraprudkém ohni tak, aby byl na vrchnu černej a křupavej a uvnitř syrovej, umí podle mě i malé dítě :)

Steak_Levels.jpg (Tringi) (17.4.2011 22:39)
Opravdu machři kuchaři vám pak ještě dokáží připravit tzv. Black & Blue, dělaný extra krátce a prudce tak, že je uvnitř zcela syrový, ale na povrchu hodně tmavý a udělaný až do křupava.

Steak_Levels.jpg (webspyRP (17.4.2011 13:47)
Joo, není nad pořádný rumpsteak medium rare na pepři, hranolky a hermelínová omáčka B-) Asi hned zajdu :o)

Steak_Levels.jpg (RoumenR (17.4.2011 13:41)
Jen tak mimochodem...byl jsem dost rad, ze jsem si dal well done, protoze i ten byl tak, ze bych si to jeste chvili prismazil. :o)

Steak_Levels.jpg (RoumenR (17.4.2011 13:40)
Ale ne, ale proste jsem nevedel JAK se da steak udelat. A bohuzel jsem byl prvni, koho se servirka z cely skupiny (asi 30 lidi) zeptala. Takze jsem trapne polozil otazku, JAK teda se da takovej steak udelat, takze mi to trapne vysvetlila. Z nabizenych moznosti jsem si vybral well done a pak uz jen vsichni papouskovali well done, protoze anglicky neumeli ani zblept. :-/ Vlastne to mozna ani takovej trapas nebyl, jen jsem se citil trapne v tu chvili. 8-)

Steak_Levels.jpg (KoccourRP (17.4.2011 13:08)
Roumen : žeby polévka Gaspačo? :)

Steak_Levels.jpg (KoccourRP (17.4.2011 13:07)
kua akorat sem dostal chut diky fotkam :) Jinak osobne nechodim pod medium, zlaty stred...surove nemusim a uplne ful ceres taky ne...

Steak_Levels.jpg (xx) (17.4.2011 12:34)
ja si rikam krvavej, a dostanu zpravidla bud medium rare nebo, v cechach bohuzel casteji, medium :-/

Steak_Levels.jpg (sm) (17.4.2011 11:56)
xs...missing something...umad ?

Steak_Levels.jpg (bavorak6) (17.4.2011 11:42)
ak je maso take tri dni nalozene v oleji a potom urobene medium rare tak je to uzasna pochutka no v cechach a na slovensku by som si ine ako well done nedal ale obycajne ani to si nemam moznost vybrat a dostanem take ake sa kucharovi prave podari

Steak_Levels.jpg (pXRP (17.4.2011 11:10)
xz: to neni surove, skus dakedy aspon medium well...

Steak_Levels.jpg (xzRP (17.4.2011 10:59)
"Well Done" a nijak jinak, nemám zájem žrát syrové maso...

Steak_Levels.jpg (failboat croomembrRP (17.4.2011 10:43)
jedine blue rare! At stava ze syrovyho masa tece a necht se stejk opoti krvi pri stazeni z panve!

Steak_Levels.jpg (RaptorRP (17.4.2011 10:32)
Já bych si dal také to medium. :-D

další...