Musíte zadat přezdívku!
Musíte zadat obrázek!
Musíte zadat zprávu nebo obrázek!
Chybně opsané číslo!
Nemůžete použít přezdívku registrovaného uživatele!
Přezdívka:  
Titulek:
Obrázek:
Zpráva:
:-) :o)
:-( >-O
;-) :-D
:-P B-)
8-) :-*
:-/ |-)
=) :-O
Padesátjedna:

Zobrazení je omezeno na jedno vlákno!

   Strana 1 z 1.
reagovat odkaz re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: k inspiraci (mrkevRP (10.6.2012 3:33)
Teď nevím, jestli si pochopil smysl té věty...
Když si koupíš nakládaný hermelín a dostaneš nakládanou nivu, budeš překvapený asi stejně, jako když tady třeba ten Ital dostane místo mozzarely na pizzu Margherita eidam. Jestli bude "dobrej" je jedno, překvapivě...

reagovat odkaz re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: k inspiraci (PsykRP (10.6.2012 2:28)
Tak nakládanej hermelín kde je místo hermelínu niva je dobrej. Akorát se tomu neříká nakládanej hermelín, ale nakládaná niva. Překvapivě...

reagovat odkaz re: re: re: re: re: re: re: re: re: k inspiraci (mrkevRP (9.6.2012 16:18)
Jen tak mimochodem, jak se v ČR tak krásně przní některé typické recepty světové kuchyně, docela zajímavá byla jedna moje debata s jedním Italem. Představ si zahraniční pořad o české kuchyni, kde by kuchař vařil stylem: "Když nemáte knedlík, dejte tam brambory; místo celeru do svíčkové se dá dát ředkev a pokuď nemáte panenku, bude stačit párek." "Bramborový salát ještě pokapeme olivovým olejem a místo smetany je nejlepší sušené sojové mlíko" Když si člověk jen na chvíli představí, jak by asi chutnala nějaká z těch kombinací, nebo třeba nakládaný "hermelín", po nahrazení nivou, kyselo s octem balsamico (či jak se to píše), dojde mu, co u nás ti Italové (a příslušníci jiných národností) prožívají... Oni jsou zvyklí z domova na charakteristickou chuť a tady jim servírujeme někdy i chutné, ale úplně neautentické kombinace...

reagovat odkaz re: re: re: re: re: re: re: re: k inspiraci (Moe) (9.6.2012 10:16)
Starej: A na to jsi přišel kde, že do sushi nemůžeš dát párek? Pokud vím, tak sushi je rolka alá Babica. Strč si tam co chceš. To jen v restauracích a barech jsou zavedené určité druhy, které se prodávají, ale pokud si tam chceš doma dát kečup a kus bůčku, tak je to jen tvoje věc.

reagovat odkaz re: re: re: re: re: re: re: re: k inspiraci (VoromiRP (9.6.2012 2:35)
Starej: tak ono se samozrejme da varit, stylem: "kdyz nemate tohle, dejte tam tohle" a dost mozna by to vyuzilo doma vic lidi, nez nejakou vyssi gastonomii (na tu si spis zajdu do restaurace, doma je casto spis problem s tim, jak neco udelat z toho, co je zrovna v lednici). Problem je, ze Babica to jako vysokou gastronomii prezentuje, a ze mas po shlednuti poradu pocit, ze kdyz si chces udelat kafe, tak vubec nevadi, ze kafe nemas, a ze staci, kdyz si jenom ohrejes mliko, a ze se to tak ve svete normalne dela a ze kdyz to zkusis, tak nebudes jiny kafe nikdy chtit. A lidi ho maj radi, protoze je to jednoduchy levny, oni to zvladnou a chutna jim to stejne nebo dokonce lip nez poledni menu z pivnice Na Ruzku (tim se nechci dotknout zadny pivnice Na Ruzku) a jeste maj pocit, ze varej jako v televizi.
Takze si mel vlastne pravdu, je to postizenej trotl, jedinej problem je, ze mu to spousta "obycenejch lidi" zere. Babica se tak zarazuje po bok podobnych televiznich hvezd, jako je Eva a Vasek, Petr Novotny, nebo pani Marie z reklamy na Kosmodisk.

reagovat odkaz re: re: re: re: re: re: re: k inspiraci (StarejRP (9.6.2012 0:12)
DC: "Babica mi připomíná jednu českou kuchařku z osmdesátých let, která pojednává o japonské kuchyni. Je tam výrok, že Japonci sice používají na suši čerstvé ryby, ale protože u nás nejsou k dostání, můžeme je nahradit párkem. Fakt: suši s párkem." Z týhle věty jsem to asi celý pochopil :) Já myslel, že je to nějakej postiženej trotl, co z něho mají lidi srandu. Něco jako Slávek Boura. Ale on to asi myslí vážně a diváci taky, což?

edit: http://www.youtube.com/watch?v=5lqTKlsWZoM ty vole a tohle jako není prdel? :-(
EDIT: Starej - 09.06.2012 0:22:01

reagovat odkaz re: re: re: re: re: re: k inspiraci (DCRP (8.6.2012 21:38)
http://www.reflex.cz/clanek/stary-reflex-tema-reflexu/32572/podvod-z-prasku.html - tady se o něm dozvíš skoro všechno :-)

reagovat odkaz re: re: re: re: re: re: k inspiraci ((Malom (n))) (8.6.2012 21:31)
http://www.youtube.com/results?search_query=Babicovy+dobroty

reagovat odkaz re: re: re: re: re: k inspiraci (StarejRP (8.6.2012 21:29)
Hele,
já na jméno Babica narážím teď furt, ale nevím, o co jde. To je nějakej samozvanej lidovej kuchař, kterej vaří z toho co koupí ve slevách v LIDLu nebo co?

reagovat odkaz re: re: re: re: k inspiraci ((Malom (n))) (8.6.2012 20:49)
Až se to bude vařit, přidáme chilli, když nemáme chilli, dáme tam pálivou papriku, když nemáme ani tu papriku, dáme tam ostrý patrony.

reagovat odkaz re: re: re: k inspiraci (DCRP (8.6.2012 20:28)
Vy se tomu smějete, ale já ty kluky fakt lituju.

reagovat odkaz re: re: k inspiraci (Kpt. ZjevnýRP (8.6.2012 10:08)
Dneska je, koukám, dobrý den. :-D

reagovat odkaz re: re: k inspiraci (P.RP (8.6.2012 9:41)
I was like :-O But then I :-D

reagovat odkaz re: k inspiraci (RoumenR (8.6.2012 9:05)
Babica_logic.png

reagovat odkaz re: re: re: k inspiraci (Kpt. ZjevnýRP (8.6.2012 7:46)
Pěkné. :)

reagovat odkaz re: re: k inspiraci (SoccaRP (8.6.2012 7:18)
mjvdzi4b.jpg

reagovat odkaz re: k inspiraci (Instantni letadlo) (8.6.2012 0:55)
babica.jpg

A ted si udelame vybornej srnci gulas. Kdyz nemame srnku, dame tam psa, kdyz nemame psa, dame tam mrtvyho afgance. A kdyz nemame mrtvyho afgance, nedame tam nic.

reagovat odkaz k inspiraci (SchweikRP (7.6.2012 23:54)
babica.JPG

 
Seznam aktivních témat
VÍLA SIMONA 4
Mimozemšťani? 2
KAMAKOVA 2
Funny birthday cards 2
Tips for Optimizing Rouming for Large-Scale Pro... 4
Jak si vybrat správnou e-cigaretu? 7
AI slavi 20 Roumingu 3
Ejáj 6
Návrh na bublinu 4
Zaujimave 4
nebankovní půjčky jednotlivcům i firmám. 8
   Strana 1 z 1.