MyMuži  |  ČasProBydlení  |  NeposlušnéTlapky  |  ByznysDeník  |  HobbyDeník  |  VipShow  |  Pravda24  |  TechSvět  |  MotorGuru  |  ČasProŽeny



dobrou chuť (29.1.2024 8:22)
+ x !  Známka: 3Váha: malá


Komentáře (9) Komentovat Nezobrazovat

dobrou chuť (cobololko) (30.1.2024 6:12)
beef willington 8-)

dobrou chuť (Karl von BanhoffRP (29.1.2024 14:58)
a hlavně to nakonec zapomněl obalit ve strouhance a hodit na 60 minut do friťáku ať to je křupavé.

dobrou chuť (vocas) (29.1.2024 13:08)
Na co je ta 30 minut pauza?

dobrou chuť (Semenovnose) (29.1.2024 12:07)
Picovina, malo sejra

dobrou chuť (Zen...) (29.1.2024 9:32)
v ameru mají skoro všude jenom čedar, je to pro čehúny něco jako eidam třicítka. Ale nechápu že to furt do všeho cpou.

dobrou chuť (fggdff) (29.1.2024 8:50)
je to hovezi, i kdyby bylo syrovy, takbto neni problem

dobrou chuť (mikoRP (29.1.2024 8:39)
dobavuje se jenom red cheddar, bohuzel ma to dopad i na chut. bohuzel u nas malem zmizel z trhu cheddar milde, byl nahrazen necim, co se podoba red cheddaru, ale zas chutove je jiny. ... ale toto se mi docela libi, zkusim (ale jak podotkl Bobsik), jen asi to bude treba udelat v mensim kousku, nebo pect dele (a pri nizsi teplote, at se to nepripali)

dobrou chuť (BobsikRP (29.1.2024 8:31)
Tak on i ten cheddar co použil byl zjevně dobarvenej, ale to je bohužel běžný u cheddaru.. každopádně se divím že tomu všemu neříká American, nejen cheese, ale i bacon, meat.. každopádně by to nemuselo být špatný, kdyby to nebylo tak velky, mel bych i obavu jestli to maso uprostred je dostatecne udelany

dobrou chuť (HAHAHAHAHARP (29.1.2024 8:27)
American cheese? Podle barvy bych cekal cedar, ale asi to bude nejaka prumyslova pasta ve tvaru platkoveho syra.