dobrou chuť
(převozník Helmut) RP (9.2.2024 1:18)
|
vyměníš trochu praktičnosti za chleba namazanej z obou stran.. a to se vyplatí |
|
dobrou chuť
(Sam) (8.2.2024 22:01)
|
Me by spis zajimalo jestli se tohle da nekde v CR ochutnat? Strasne se mi libi to zeli vevnitr ale nedokazu si to moc predstavit. Je to cerstvy nebo nalozeny do kyselyho nalevu? |
|
dobrou chuť
(no-X) RP (8.2.2024 21:44)
|
Nereg Radim: No nevím, ale klasická česká vaječná topinka (chleba ve vajíčku) má taky pečivo uvnitř a vajíčko na povrchu. |
|
dobrou chuť
(klitorys ostrovid) RP (8.2.2024 21:33)
|
když to hodíš do kelímku, nemusíš to držet za pečivo. rád jsem pomohl. |
|
dobrou chuť
(Nereg Radim) (8.2.2024 21:31)
|
Může mi někdo znalý prosím vysvětlit, proč se dává chleba dovnitř? Tisíciletími a mnoha kulturami ověřený postup je mít pečivo v pouličním jídle venku - obrovská výhoda je právě to, že pečivo se velmi pohodlně drží v ruce. Je suché, nepálí, dostatečně dlouho udrží i omáčky, zálivky a podobný věci. Nehodí se všechny tyhle výhody do koše tím, že chleba dáme doprostřed a vajíčko s omáčkou ven? |
|