dobrou chuť (8.2.2024 21:19)
+ x !  Známka: 1Váha: malá


Komentáře (5) Komentovat Nezobrazovat

dobrou chuť (převozník HelmutRP (9.2.2024 1:18)
vyměníš trochu praktičnosti za chleba namazanej z obou stran.. a to se vyplatí ;-)

dobrou chuť (Sam) (8.2.2024 22:01)
Me by spis zajimalo jestli se tohle da nekde v CR ochutnat? Strasne se mi libi to zeli vevnitr ale nedokazu si to moc predstavit. Je to cerstvy nebo nalozeny do kyselyho nalevu?

dobrou chuť (no-XRP (8.2.2024 21:44)
Nereg Radim: No nevím, ale klasická česká vaječná topinka (chleba ve vajíčku) má taky pečivo uvnitř a vajíčko na povrchu.

dobrou chuť (klitorys ostrovidRP (8.2.2024 21:33)
když to hodíš do kelímku, nemusíš to držet za pečivo. rád jsem pomohl.

dobrou chuť (Nereg Radim) (8.2.2024 21:31)
Může mi někdo znalý prosím vysvětlit, proč se dává chleba dovnitř? Tisíciletími a mnoha kulturami ověřený postup je mít pečivo v pouličním jídle venku - obrovská výhoda je právě to, že pečivo se velmi pohodlně drží v ruce. Je suché, nepálí, dostatečně dlouho udrží i omáčky, zálivky a podobný věci. Nehodí se všechny tyhle výhody do koše tím, že chleba dáme doprostřed a vajíčko s omáčkou ven?