dobrou chuť (11.7.2024 13:34)
+ x !  Známka: 4Váha: malá


Komentáře (8) Komentovat Nezobrazovat

dobrou chuť (wd43) (12.7.2024 0:34)
tyhle mexicko/indicko/cinsky palivy jidla pali prave protoze to paleni vypali vsechny bakterie takze bakterialni infekce by z toho byt nemela ;-)

dobrou chuť (TNT) (11.7.2024 22:47)
Co takhle vzit tu sracku na rozbor a urcity typy bakterii. Ale to stoji penize....

dobrou chuť (BobsikRP (11.7.2024 15:59)
nezdá se mi že by otrava jídlem prošla takhle rychle, ale jestli je to tohle, tak to by asi fakt očekávat mohl, jak říká kolega "indický jídlo mi nevadí, ale pod dohledem České Hygienické správy" :D

dobrou chuť (Sin) (11.7.2024 15:42)
Tady si myslím že ani nejde tak o pálivé, jako spíš o otravu jídlem, jeho zažívací systém na tohle není připravený.

dobrou chuť (cern0usekRP (11.7.2024 15:00)
Takovy dilema... indicka poulicni jidelna a nemocnice :))

dobrou chuť (kakamura) (11.7.2024 14:25)
Jak kapsaicin roztáhne póry a rozproudí pohyb jsou ty chutě potravin daleko výraznější, ale to si prvně musí člověk zvyknout.

dobrou chuť (BobsikRP (11.7.2024 14:18)
kapsaicín je defakto jed, samozřejmě pokud je člověk trochu odolnej/zvyklej, tak vydrží dýl, i na hadím jedu se dá vytvořit "imunita" postupně.. takže pokud má někdo za nejpálivější pepř jako moje děti, tak ho něco opravdu ostřejšího položí..

dobrou chuť (DenisFazekashiRP (11.7.2024 13:38)
Jako kdyby u vás v mexiku nic takovýho nehrozilo.