Dobrú chuť
(haxoř) RP (6.5.2025 21:58)
|
mozno v oleji ... je vacsi bordel |
|
Dobrú chuť
(uživatel) RP (6.5.2025 21:06)
|
Bombóse pro děcka na skořicovým cukru. |
|
Dobrú chuť
(Bobsik) RP (6.5.2025 19:15)
|
A co to je? Nějaký kukuřičný křupky? |
|
Dobrú chuť
(Stoky) RP (6.5.2025 18:10)
|
Řekl bych, že je to spíš smažení v soli. Když se sůl nahřeje, dostane takovouhle hnědou barvu. Písek by byl imho po zahřátí tmavší. Černé jakoby kamínky jsou spalené malé zbytky jídla, což vzniká i při smažení v oleji. |
|
Dobrú chuť
(Třyko) RP (6.5.2025 17:42)
|
Mě stál kamínek v čočce 3500,-... |
|
Dobrú chuť
(mi0) RP (6.5.2025 17:36)
|
Bych si troufl říct, že tohle je lepší variant (skřípání mezi zuby) nežli jíst něco smažené v bůhvíjakém oleji... |
|
Dobrú chuť
(........) (6.5.2025 17:34)
|
Hmm, proc ne. Ono je v podstate jedno, jaky medium je pouzivany pro kontaktni prenos tepla. Tady bych se jenom bal, ze to pak bude skripat mezi zubama. |
|
Dobrú chuť
(devurandom) RP (6.5.2025 17:25)
|
V Afrike do toho piesku ešte pridajú vodu |
|