maso (14.11.2022 10:27)
+ x !  Známka: 4Váha: malá


Komentáře (10) Komentovat Nezobrazovat

maso (pan_Jaroslav_Crha_guru_ITRP (14.11.2022 17:59)
nebylo by úspornější to zavěsit "nad sebe" ptám se jako Crha největší retard pod sluncem" 8-)

maso (pikaRP (14.11.2022 15:49)
Alebo žeby to bolo údenie?

maso (Velmirád) (14.11.2022 15:22)
Miko: ano já vím, to byla reakce na předchozí příspěvek. Tento způsob sušení je navíc přesně ta stará indiánská metoda akorát ve velkém.

maso (3.14) (14.11.2022 13:22)
Susene maso vydrzi i nekolik leta, zvlaste kdy se zabali a da se tam sacek, co produkuje CO2 - aby se to nekazilo

maso (mikoRP (14.11.2022 11:17)
@Velmirád: pecene vydrzi chvilku, susene klidne nekolik mesicu. indiani si takto delali zasoby na cesty, kdy neni cas lovit a opekat (nebo je vylozene zivotu nebezpecne zaklada ohen). taky doma susim maso - akorat teda dochucuji. jednak to nasyti, druhak je to lahudka :)

maso (trada) (14.11.2022 11:06)
neni to dezinfekce lehatek v cinskem kovidariu?

maso (Velmirád) (14.11.2022 11:03)
Ano sušení masa je takový jebnutý způsob pečení.

maso (mikoRP (14.11.2022 11:02)
@Tomasjedno: nk, kdyby ho pekli, tak to je opravdu jebnuty zusob. ale asi nejsi expert ani na suseni masa ( i kdyz to oni se mozna snazi i udit) :)

maso (Tomasjedno) (14.11.2022 10:53)
Nie som expert, ale pride mi to dost jebnuty sposob pecenia mäsa. Je tam strecha a dym nemoze unikat a teplo asi nebude dostatocne ak tam len tak postavaju

maso (kokotmutRP (14.11.2022 10:36)
Aspon k něčemu jsou rusáci užitečný