-Which_Type_of_Egg_Are_You-______12.08.2012.jpg
(karel) RP (14.8.2012 11:13)
|
exactly |
|
-Which_Type_of_Egg_Are_You-______12.08.2012.jpg
(Janička) RP (13.8.2012 11:58)
|
Huuuu huuuu, duchuuu, jsi tuuuuu? |
|
-Which_Type_of_Egg_Are_You-______12.08.2012.jpg
(drzka) (13.8.2012 11:17)
|
ano, ale poached není jen tak ledabyle kleplý, dává se to tuším nějak přes naběračku nebo něco takovýho a opatrně se pak "zakryje" žloutek, kterej se uvaří jen lehce, měl by potom vytéct. česky se tomu říká ztracená vejce. |
|
-Which_Type_of_Egg_Are_You-______12.08.2012.jpg
(Mortanius) RP (12.8.2012 21:57)
|
tak over-easy bych řekl, že je normální volský voko, akorát ho potom ještě otočíš, aby se udělal i žloutek, podle toho jak moc, je to pak easy/hard. A poached mi přijde jako vajíčko kleplý do horký vody, nerozmíchaný. Dává se to třeba do ramenu. Mam pravdu? |
|
-Which_Type_of_Egg_Are_You-______12.08.2012.jpg
(drzka) (12.8.2012 19:38)
|
třeba over-easy/hard nebo poached, to sem v životě nejedl ani neviděl vejce takhle upravený |
|
-Which_Type_of_Egg_Are_You-______12.08.2012.jpg
(Stín) RP (12.8.2012 12:09)
|
co jsi guuglil? |
|
-Which_Type_of_Egg_Are_You-______12.08.2012.jpg
(drzka) (12.8.2012 11:43)
|
musel sem trochu zagůglit, ale je to zajímavý |
|