-_Sralobrno_-.jpg
(vmicho) RP (31.7.2018 14:16)
|
Nahodou v Rakusku je Starobrno/Kozel asi najlepsie pivo co si mozete dat v podniku (samozrejme az po craft-pive) |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(Tim) (27.7.2018 7:35)
|
Starobrno jsem chutnal pouze 2x při návštěvě Brna. Po deseti letech. Chutnalo to jako patok tenkrát stejně jako dnes. |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(XXX) RP (26.7.2018 23:35)
|
Nejlepsi argument, ktery jsem zatim slysel: "Kdyz najdes dobrou hospodu, tak to neni zase tak hrozne." Taky bych rekl, ze tak se pozna kvalitni pivo. Navic ted budou mit utrum, haineken ma problem s dodavkami CO2, je nedostatek na trhu |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(HonzaRez) RP (26.7.2018 11:13)
|
Ještě to tu nikdo nenapsal...? Teda hádat se o rezavou břečku, to jste družstevníci...? |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(oklko) (26.7.2018 9:57)
|
že tu nikto nespomenie legendu menom Horden ma celkom prekvapuje |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(Posh master ze Zelňáku) (26.7.2018 9:21)
|
PaulZy: tos nám to teda dal, všichni teď víme jaký jsi gurmán, ty Zbořená ovco, ty kvalitní kávo. Pít a jíst kvaliní potraviny není žádnej kumšt, ty světoborný větroplachu, oskerušový odborníku. |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(PaulZy) RP (26.7.2018 1:54)
|
Pokud to nebude oskerušovica, A.H. Riise, Glenfiddich nebo třeba kvalitní víno, tak čuč. |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(PaulZy) RP (26.7.2018 1:53)
|
Co piješ ty močůvko? Já jsem schopen vypit jedno kvalitně přepravené a načepované Starobahno, ale normálně bych to nedoporučoval. Na Zbořenou ovcu, Chotěboř 11°, Hopbita nebo Lucky Bastarda mi ale nešahej! Já v chlastu nejsem nějak extra vybíravý, ale shity nepiju. Přitom si dokážu místo piva dát i kvalitní kávu nebo čaj nebo naopak třeba absinth. |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(židobolševici se vrací do vlády) (26.7.2018 0:05)
|
somálské děti se hádají, která močůvka je nejqualitátnější |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(PaulZy) RP (25.7.2018 21:42)
|
Valášek, Chotěboř, Krkonošský medvěd, Charlie's Square, Hauskrecht (zal. sládek, kterého už nebavilo vařit tu břečku z Mendláku), Pegas, Matouš... asi zajdu na jedno. |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(okolek) (25.7.2018 18:57)
|
IMHO štafetu o nejlepší točené škopek dávno převzali malé pivovary. Taková polička, poutník, svijany, dudák, klášter, dalešice etc. to se s těmi heinekenovými europivy nedá vůbec srovnávat. |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(Z2) (25.7.2018 18:33)
|
pripajam sa k Ale, pre mna tiez najlepsie ceske pivo, je specificky horke, drazsi, ale chuti. na Slovensku ho bohuzel prestali prodavat, tak sem si ho dal v Bulharsku |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(okolek) (25.7.2018 18:26)
|
luxuuuuss. |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(456) (25.7.2018 17:46)
|
Mno, když se to po uvaření rovnou naředí (HGB), po stočení se to nechá ohřát v rozhicovaném skladu aspoň týden, nebo lépe ať na bečky praží tři týdny slunko, několikrát se to rozštrngá, přes noc nechá naražené a natočí se to nemytýma trubkama ... tak bude sračka z čehokoliv. |
|
-_Sralobrno_-.jpg
(president Komunista ) (25.7.2018 17:14)
|
Starobrno to je nejaká odstáta voda zo Svitavy? |
|