60_seconds_pasta.jpg
(Cajomil) (21.3.2016 9:18)
|
nahodou macerovany caj je super, ale treba nato kvalitny matros nie to smetie, co sa predava pod rovnaym nazvom |
|
60_seconds_pasta.jpg
(PaulZy) RP (19.3.2016 22:59)
|
Jak který: sencha, maté ok, pytlíková Jemča nikoliv. |
|
60_seconds_pasta.jpg
(.:Gembler:.) RP (19.3.2016 21:16)
|
Tak on se i caj da vyluhovat ve studeny vode, ale je to prasarna na ^n-tou... |
|
60_seconds_pasta.jpg
(PaulZy) RP (19.3.2016 17:16)
|
Ten konec... duvenblejt |
|
60_seconds_pasta.jpg
(Strom6) (19.3.2016 16:41)
|
@Peter . |
|
60_seconds_pasta.jpg
(asdffdsa) (19.3.2016 15:50)
|
flat rouming.cz shaving? |
|
60_seconds_pasta.jpg
(el čuchakapra) (19.3.2016 14:47)
|
Pichi získal vzdělání na univerzitě Teletubies. |
|
60_seconds_pasta.jpg
(Peter .) RP (19.3.2016 14:03)
|
Nehaj ich, pepíkov z kuchárskej školy Babicy a učebníc mimibazáru. Ajtak tam do toho drbnú kečup, vegetu a na vrch urobia ajdamovú glazúru. |
|
60_seconds_pasta.jpg
(Ja001) (19.3.2016 13:46)
|
demencia toto, sak tie cestoviny budu potom ako blato, uz to ked sa daju do studenej vody na zaciatku varenia je volovina |
|
60_seconds_pasta.jpg
(Ing.Ekonom) RP (19.3.2016 13:28)
|
Pichi má náhodou pravdu. A taky má v pichi. |
|
60_seconds_pasta.jpg
(Peter .) RP (19.3.2016 13:15)
|
Tak preto sú špagety také sladké, otvoril si mi oči. |
|
60_seconds_pasta.jpg
(Pichi) (19.3.2016 13:02)
|
Má to jednu drobnou vadu. Smyslem vaření těstovin, těsta, mouky není aby to bylo měkké, ale aby se teplem přeměnily méně stravitelné látky na stravitelnější. Třeba škroby a celulózy na cukry s kratším řetězcem. |
|
60_seconds_pasta.jpg
(nevim) (19.3.2016 12:45)
|
tak nejake vyhody to ma a kdo rika ze ne nejspis porad bydli u maminky a v zivote uvaril tak michany vajicka. viz treba doktor_zmrd. |
|
60_seconds_pasta.jpg
(doktor_zmrd) (19.3.2016 12:32)
|
demence |
|
60_seconds_pasta.jpg
(vecernik) RP (19.3.2016 12:28)
|
nahodou, usetri se tim spousta energie |
|