Mmmmmm______.jpg
(anonymousse) RP (9.1.2016 17:59)
|
A plíseň není bakterie. |
|
Mmmmmm______.jpg
(generál Kotlár) RP (7.1.2016 22:16)
|
Trihydrogen fosforečná je skušný oxidační činidlo. Já už třeba nemůžu vubec kolu s rumem, strašně me ro leptá žaludek. |
|
Mmmmmm______.jpg
(kapilára) RP (7.1.2016 22:07)
|
colu nesmíš vařit. rozežere ti hrnec. |
|
Mmmmmm______.jpg
(Dr.Rockso) RP (7.1.2016 22:06)
|
a teď ještě tu o coca-cole, jak všechno rozežírá a co se stane, kdž jí vyvaříš |
|
Mmmmmm______.jpg
(tvojamama) (7.1.2016 19:57)
|
tak tak, za vším hledej vlhkost
http://www.iflscience.com/health-and-medicine/heres-why-mcdonalds-burgers-don-t-rot |
|
Mmmmmm______.jpg
(Hm) (7.1.2016 19:48)
|
xin2 na to přišel, ono suchý rohlík vám též vyschne a zůstane jak je, stejně tak nasolený kus se masa nezkazí při rozumné skladovací teplotě. |
|
Mmmmmm______.jpg
(tvojamama) (7.1.2016 19:09)
|
chlapci odkazte prosim @TrTko-vi do fóra že knihu čo hlada najde na http://www.twirpx.com/file/735449/. zvysok uz hadam zvladne sam. dikes. vasa nereg.mrdka |
|
Mmmmmm______.jpg
(xin2) (7.1.2016 18:42)
|
Kdyby nezapomněli na okurku a tatarku s kečupem, tak to bude vypadat jinak... |
|
Mmmmmm______.jpg
(Satrif) RP (7.1.2016 18:42)
|
nemluvě o tom, že bakterie žerou třeba i naše hovna, takže pošuci by měli žrát hovna taky. |
|
Mmmmmm______.jpg
(kubeek) RP (7.1.2016 18:35)
|
v podstate je to vysuseny takze v suchym prostredi to nema jak hnit. |
|
Mmmmmm______.jpg
(Hm) (7.1.2016 18:24)
|
Hodně v tom hraje roli též dodržení hygienických postupů při přípravě. Většinou se jídlo kazí proto, že kuchař byl prase. |
|
Mmmmmm______.jpg
(jsem-rozesmut) RP (7.1.2016 18:08)
|
jj med, cukr, sul, alkohol... okamzite prestat konzumovat! |
|
Mmmmmm______.jpg
(brnonymous) (7.1.2016 18:02)
|
A nejhorsi je med. Ten vydrzi tisice let. |
|
Mmmmmm______.jpg
(Direct) RP (7.1.2016 18:00)
|
reklama pro negry |
|
Mmmmmm______.jpg
(ilfirin) RP (7.1.2016 17:58)
|
A není to tím, že to prostě uschlo? + olej je taky dobrej konzervant. |
|