Schroedingerovo_maslo.jpg
(tsL) RP (9.2.2016 22:55)
|
lumiki: hlavně, abysme nebyli na psím mléku |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(Ray) RP (10.5.2012 12:49)
|
umiki: a nebo taky ne |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(lumiki) RP (9.5.2012 23:14)
|
noobové, to je jasné, že to je máslo z kočičího mléka |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(uplne jiny pepa) (9.5.2012 21:56)
|
spíš je to trochu máslo, a opravdu hodně margarín. |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(Ttxman) (9.5.2012 19:19)
|
To je jasny, dokud to neotevrete nachazi se vnitrek v nedefinovanym stavu. Takze jestli je zlukly, plesnivy nebo rostliny a nebo je to fakt maslo zjistite az kdyz se otevre |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(luciaklala) (9.5.2012 18:13)
|
to bude isto z prasku! |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(tweeedldeee) (9.5.2012 17:24)
|
To je jasné...dokudse krabička neotevře, je máslo zároveň čerstvé a žluklé, jakmile krabičku otevřeme, je jen žluklé.... ale pak nemůžeme žalovat prodejce, protože jsme otevřením způsobili (jeden ze stavů, v horším případě) žluknutí másla...Ale, dokud výrobce nezažalujeme, je máslo pro něj stále čerstvé i žluklé.... |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(DK) RP (9.5.2012 17:17)
|
phoose - na hranu pripadne bude rotovat jako ta kocka s chlebem na zadech a vytvori perpetuum mobile |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(cbx) RP (9.5.2012 17:16)
|
jestli to máslo žije, tak spadne a uteče |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(phoose) RP (9.5.2012 17:15)
|
A co teprve chleba namazaný z obou stran? Kam ten dopadne? |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(Ypsko1) (9.5.2012 17:07)
|
aaa: A co takhle kočka, která bude mít na hřbetu chleba s tímhle máslem |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(aaa) RP (9.5.2012 16:43)
|
ked padne na chlieb s tymto maslom na zem, ktorou stranou padne na zem ? natretou alebo nenatretou ? |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(honey) RP (9.5.2012 16:41)
|
Čerstvé i žluklé, to je jasné. |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(Bobsik) RP (9.5.2012 16:36)
|
tady se da aspon zkouset, kolik to vazi |
|
Schroedingerovo_maslo.jpg
(trespasser) RP (9.5.2012 16:36)
|
Z 50% rastlinne? |
|