The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(vismaior) RP (24.5.2012 22:20)
|
Nechat jenom dva dny? Slabota. Nalozil jsem Habanera na pul roku do rumu - to byl teprve vypalovak |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(Peter) (24.5.2012 19:00)
|
Ukrajinčina sa líši od Ruštiny. Ale, že by Ukrajinci nevedeli vysloviť CH? Mám rád ľudí, ktorí poznajú len jednu cudziu reč, a tou je tá ich vlastná. |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(Sunday) RP (24.5.2012 15:36)
|
vrazit uřízlou papričku do vodky, zapálit, za chvilku vypit |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(karel) RP (24.5.2012 14:18)
|
naky mekkoty ne, prej jeste vyndej seminka, at to nepali moc. meli jsme na koleji lahvicku nacpanou chili paprickama az po okraj, ta psala |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(Ja1) RP (24.5.2012 11:32)
|
tak ten "recept" je aj vo fallout: new vegas a vola sa to fiery purgative |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(Salvator) RP (24.5.2012 10:59)
|
Obyčejná horilka s percem, to se na Ukrajině prodává i hotový v obchodech... |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(pačucha) RP (24.5.2012 8:58)
|
To je recept jak noha. Vraž do vodky dvě papričky. A někdo z toho udělá ilustrovaný manuál o osmi bodech |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(Alderamin) (24.5.2012 8:37)
|
U nás v jedné hospodě to mají už pár let, akorát pod názvem Olgoj Chorchoj... |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(bullpie) (24.5.2012 7:53)
|
Tahle vodka je sama o sobě dost hnusná. Každej barman na tehle recept doporučí ruskou klasiku ... |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(ES) (24.5.2012 7:13)
|
No pil jsem to a moc mě to nechytlo, raději čistou, ale moje slečna si snad tenkrát dávala šest panáků. Jinak Chljebny dar je docela dobrá vodka (na obrázku) |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(headzz) (24.5.2012 7:08)
|
Dost vtipnej poslední popisek obrázku: "...and trust me, I'm an alcoholic" |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(tnf) RP (24.5.2012 6:58)
|
Indeed, ovšem narozdíl od brouka Pytlíka s tímhle pitím mám nejednu zkušenost a naučil mě ho badass Rusák. |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(ber..fucker) (24.5.2012 6:55)
|
tnf / skratka - trvale najebany fetak / mudrujes od rana ako brouk pytlik, aj tak to nic nezmeni na fakte, co tvoj koment to perla a perly sa hadzu sviniam, tak pal do pice |
|
The_dragonborn_vodka_-_24-05-2012.jpg
(tnf) RP (24.5.2012 6:52)
|
Je to špatně, takhle bude hnusná. Rusové tomu říkají pjercovka.
Správný recept: vezmi láhev dobré vodky (Elit, Standard, Moskovskaya...), trochu upij, nařízni podélně co nejpálivější chilli papričku, vrazíme do vodky a necháme stát při r.t. hodinu až dvě, záleží na síle papričky. Podáváme chlazené se solenými okurkami (to jsou ty kvašené, co jsou v chlaďáku, pokud nemáte po ruce ruské speciality.) Krátké louhování je důležité, aby to pálilo, ale zaručuje, že to nebude chutnat příliš paprikově. |
|