deepThought.jpg
(Draull) RP (23.5.2017 5:13)
|
Jsem jedinej, kdo si po přečtení nápisu Deep Thought myslel, že následuje otázka pro počítač z The Hitchhiker's Guide to the Galaxy? Představte si, jak by několik miliónů let přemýšlel nad odpovědí na tuhle otázku. |
|
deepThought.jpg
(PaulZy) RP (22.5.2017 23:58)
|
Radsinikdo: Takže autoři toho výzkumu jsou debilové? |
|
deepThought.jpg
(Rappix) RP (22.5.2017 21:18)
|
Matthew Inman - The Oatmeal |
|
deepThought.jpg
(402) (22.5.2017 19:12)
|
Protože člověk nedokáže metabolizovat kapsaicin. Jak paprika vejde, tak i vyjde. Jen malá část se ukládá ve svalech a tuku. |
|
deepThought.jpg
(kapilára) RP (22.5.2017 16:59)
|
Nebo borsc. |
|
deepThought.jpg
(Dež0n) (22.5.2017 13:59)
|
Hovínka oceňujeme smysly čichovými a zrakovými. Zejména ten druhý je důležitý. Potom není problém ocenit palačinku, koblížek, klobásku či pěkně natočenou čokoládovou zmrzlinu. |
|
deepThought.jpg
(Radsinikdo) RP (22.5.2017 10:08)
|
Protože pálivost není chuť debile. Jedná se o vjem bolesti. |
|
deepThought.jpg
(haxmax) RP (22.5.2017 8:59)
|
Actually. Clovek ma chutove bunky aj v crevach, len signal feed ide inde. |
|