MotorGuru  |  MyMuži  |  VipShow  |  ByznysDeník  |  Pravda24  |  ČasProŽeny  |  ČasProBydlení  |  TechSvět  |  Půjčka s odměnou  |  HobbyDeník  |  NeposlušnéTlapky



hodnoceni 1942
Obrázek hodnoceni 1942
doba je hekticka hieroglyf Takove ty zdvorilostni fraze nema na darek FR diplomacia pozor zly pes
Komentáře (15) Komentovat Nezobrazovat

hodnoceni_1942.jpg (RoflMaoR (30.5.2022 9:35)
Za to muzou Harold John Turpin a major Reginald Vernon Shepherd. :-D

hodnoceni_1942.jpg (MSGR (29.5.2022 2:26)
A kto to mal spraviť, keď sa Čechom nechcelo?

hodnoceni_1942.jpg (Zorbix123) (28.5.2022 14:49)
To je tak, když necháš něco udělat Slováka...

hodnoceni_1942.jpg (Tfgvc) (28.5.2022 11:27)
A sestavovat zařízení za vizuální kontroly. Ne potajmu, po slepu a v aktovce.

hodnoceni_1942.jpg (Gag) (28.5.2022 0:53)
A tu matici dotahujte pořádně, máte to tam podtržený.

hodnoceni_1942.jpg (Mikeško) (28.5.2022 0:26)
dále pak je nevkládat zepředu do hlavně, nýbrž zezadu do komory, jinak dojde k zaseknutí.

hodnoceni_1942.jpg (bilanula) (28.5.2022 0:03)
Odpověď výrobce: problém byl způsoben nesprávným používáním. Doporučujeme do zásobníku dávat o tři náboje méně.

hodnoceni_1942.jpg (Šťoura) (27.5.2022 23:53)
Kemo: Tak radi jako hajlujici Prazaci?

hodnoceni_1942.jpg (kemoR (27.5.2022 23:47)
Šťoura: To není možný, Slováci přece měli Hitlera rádi, pač je zbavil Čehůnů co je utlačajů.

hodnoceni_1942.jpg (Šťoura) (27.5.2022 23:20)
Kdejakej blb si mysli, ze vyrobi supervtipny mem a pritom udela chybu uz v tom zakladnim. Byl to Slovák JoZef Gabčík...

hodnoceni_1942.jpg (Kourite_curaky_za_dva_bramboraky) (27.5.2022 23:12)
Crho, ani nevíš, jak rád bych se ti postavil čelem :-D Ale ty vlastně nejsi zlo, ty jsi šašek počmáranej.

hodnoceni_1942.jpg (lmaoR (27.5.2022 22:36)
Anebo ty jenom neumis cist, mamrde.

hodnoceni_1942.jpg (pan_Jaroslav_Crha_guru_ITR (27.5.2022 22:24)
že neumíš psát ty píčo jedno zkurvená.

hodnoceni_1942.jpg (Ježkovy sočiR (27.5.2022 22:11)
Crha, drž hubu a ujasni si pojmy. Kolaborant je ten, kdo spolupracuje s nepřítelem. Rusko být nepřítel. Posílat zbraně spojencům, to nebýt kolaborace. Co ti na tom není jasný?

hodnoceni_1942.jpg (pan_Jaroslav_Crha_guru_ITR (27.5.2022 21:05)
Pekarku pěkně borec zpražil. Zlu se musíme postavit a nazvat ho pravým jménem a Pekarka je je zlo. ;-) Čubka zkurvená. [odkaz]













Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...