kdyz prazaci piji 23.06.2014 
Obrázek kdyz prazaci piji
jenom ukradli bohuzel my doggo superposition kdyby lotr vznikl dneska sach mat zapade pozitivne stranky socializmu
Komentáře (50) Komentovat Nezobrazovat

kdyz_prazaci_piji.jpg (HonzaRezRP (27.6.2014 9:30)
Proč tu sekretářku znova oblékali...?

kdyz_prazaci_piji.jpg (Baw0rRP (25.6.2014 14:00)
Haters gona hate ;-)

kdyz_prazaci_piji.jpg (prazak) (24.6.2014 23:29)
To není Moravák.... To by neměl kvádro... :-D

kdyz_prazaci_piji.jpg (marbasRP (24.6.2014 17:42)
Bacha, Rusové pijí samohonku a zajídají to soljankou, tímto způsobem dají dva litry vodky za večer a noc. Taky se mi to tam téměř povedlo, kdybych nemusel uprchnout zpět do EU.....Ale když dají dvě piva, nebo půllitr vína, jsou hotovson....

kdyz_prazaci_piji.jpg (Ja01) (24.6.2014 17:11)
frufru, my s nimi nesutazime ale spolocne vychutnavame :o)

kdyz_prazaci_piji.jpg (Jaaa) (24.6.2014 10:25)
kawakazi: Inception

kdyz_prazaci_piji.jpg (DinamitRP (24.6.2014 9:31)
Tak vám nevím, ale posledně když jsem byla v Pavlovicích, zjistili o mě, že jsem Pražák. Tož to do mě lili slivovici, držela jsem s nimi krok a hádejte kdo odpadl první? Moraváci. Není to o kvantitě chlastu ale o tom, kdo umí a kdo neumí pít. ps: až Moravák udrží krok s Rusem, tak může tvrdit, že teprva umí chlastat B-)

kdyz_prazaci_piji.jpg (karel bareIRP (24.6.2014 9:10)
Abstinenti sú najlepší zlodeji ;-)

kdyz_prazaci_piji.jpg (kawakaziRP (24.6.2014 9:01)
z jakeho je to filmu?

kdyz_prazaci_piji.jpg (RandomNickGeneratorRP (24.6.2014 8:22)
Frufru: To nevím, ale kdyby spojili síly, tak by možná konečně někdo překonal tu pověstnou moravskou remízu s alkoholem a vyhrál :D :D :D

kdyz_prazaci_piji.jpg (RandomNickGeneratorRP (24.6.2014 8:20)
mike: My mač občas i ředíme vodou, když posbíráš kadlátky po prvních mrazících, tak mají kolikrát i 35 cukrů... A zkvasí ti podle druhu kvasinek maximálně nějakejch 18-22 cukrů... Takže když se mač doředí na cukernatost cca 25, tak máš víc kořalky než když dosypeš tunu cukru.. A musím ti dát za pravdu, víc cukru, víc škrabe... Hodně taky záleží na ovoci, palírně, palírníkovi a tom, za jaké teploty se to všechno kvasí.. Staří kmeti říkají, že když čekáš na kvas dlouho, je potom, jemnější, než po týdnu kvas

kdyz_prazaci_piji.jpg (FrufruRP (24.6.2014 8:20)
U nás na Slovensku máme podobnú časť tiež zhodou okolností na východe štátu (nemyslím tú etnickú časť) a v podstate by mohlo byť na tom obrázku niečo ako východniar a bratislavčan. Zaujímalo by ma ale či by vyhrali Moraváci z ČR alebo Východniari zo SR ???

kdyz_prazaci_piji.jpg (tvojamater) (24.6.2014 7:35)
zubin je vlastne iba obycajny kokot bez prislusnosti

kdyz_prazaci_piji.jpg (Žublin) (23.6.2014 23:30)
Pravdu má lumen (i když je to čurák). Chlubit se ožralectvím je ubohost nejvyšší úrovně...BTW nejsem pražák, ani moravák, natož čobol...

kdyz_prazaci_piji.jpg (mikeRP (23.6.2014 22:18)
Jednoduché, slivovica(apod. z ovoce) je tím lepší čím méně bylo dáno cukru do kvasu. Já jsem dával 1kg na 50l kvasu jen aby to začlo kvasit a nečekal jsem s tím až do jara. Kdo, jak debil chce objem toho cukru tam najebe o hodne více a pak to je poznat(takové "ostré").

další...