my_culinary_education.jpg
(realworld) RP (20.3.2014 7:58)
|
Je to stejná kokotina, jako když mi někdo rozkrájí steak na kousíčky! |
|
my_culinary_education.jpg
(volic_plukovnik) (20.3.2014 7:39)
|
To jsem rad ze nejsem sam co tuhle totalni picovinu odsuzuje. To se par kretenu dohodlo ze takhle se to ma delat aby to bylo "umelecky" vareni, a ted to tak delaj vsude. Upatlanej rizek od salatu, rozkrojit se to neda dokud to clovek nesunda... Picovina |
|
my_culinary_education.jpg
(atlabeo) RP (19.3.2014 20:32)
|
Nesnáším, když mi někdo kydne maso na přílohu. Byť jen řízek na brambory. |
|
my_culinary_education.jpg
(Tuco) (19.3.2014 19:59)
|
Dostanu na talíř to vpravo a první věc kterou udělám je to, že z toho udělám ten talíř vlevo aby se to dalo jíst. Jo a taky jím přílohy. Jsem prostě totálně uncool, ale vyhovuje mi to tak. |
|
my_culinary_education.jpg
(LemonFR) RP (19.3.2014 18:24)
|
[odkaz] |
|
my_culinary_education.jpg
(Kozy) RP (19.3.2014 16:58)
|
spíš vlevo před 20 lety, vpravo normal |
|
my_culinary_education.jpg
(chrchr) (19.3.2014 15:11)
|
http://pixy.cz/pixynergia/2008/02/25/gurman-vs-gurmet-%E2%80%93-past-na-snoby |
|
my_culinary_education.jpg
(Dublin) (19.3.2014 15:00)
|
Přesně tak.Na hodně velký talíř nakydat všechno do co nejvyšší věžičky doprostřed a okolo nasrat co nejvíc lepkavých tekutin a drobků a je mišelínská hvězda zaručená! |
|