restaurace_ve_skotsku.jpg (Not secure) (19.7.2021 11:26) | ||
"nen to neni cukr..." | ||
|
||
restaurace_ve_skotsku.jpg (Gömör ) (17.7.2021 12:19) | ||
Hm, strašně zajímavé, koš. | ||
|
||
restaurace_ve_skotsku.jpg (Pecka ) (17.7.2021 12:07) | ||
Hovno cukr, to je maglajs aby jsi otevřel to víčko! | ||
|
||
restaurace_ve_skotsku.jpg (adams) RP (16.7.2021 22:31) | ||
Nějaká blbost, Skot by nikdy takhle neplýtval cukrem. Takže spíš ten Bulhar. | ||
|
||
restaurace_ve_skotsku.jpg (brnonymous) RP (16.7.2021 19:52) | ||
Opium - Tiramisu v zavarovacce na cernem ubrousku a bridlicove desce (tradicni Skotsky servirovaci styl). | ||
|
||
restaurace_ve_skotsku.jpg (brnonymous) RP (16.7.2021 19:50) | ||
Skotsko je rodiste "deep fried mars bar", Servirovat cokoli na bridlicove desce je tam normalni a dezerty se bezne cukruji. Tyhle zavarovacky jsou tam taky designove oblibene. Od toho je "pocukruju to jak to je" jen kousicek, je to vlastne logicky vyvod. Nebo zfetovany bulharsky kuchar nemel zrovna svuj den. | ||
|
||
restaurace_ve_skotsku.jpg (Opium Cigar) (16.7.2021 19:45) | ||
Už to studuju asi 10 minut, ale pořád ne a ne rozpoznat co to je. Nějaký kapitán? | ||
|
||
restaurace_ve_skotsku.jpg (Merlin) RP (16.7.2021 19:28) | ||
Nevěřím. Jako jo, svět se v prdel obrací, ale takhle daleko to snad ještě není. | ||
|
||
restaurace_ve_skotsku.jpg (brnonymous) RP (16.7.2021 19:18) | ||
Takovehle kraviny jsou bohuzel modni trend. | ||
|
||
restaurace_ve_skotsku.jpg (ElDanny) RP (16.7.2021 18:44) | ||
To jako fakt? | ||
|