tea tastes like 31.01.2017 
Obrázek tea tastes like
tady uz valka byla tankies guilde zabijeji 10pct and I am not in priste bud zvon nebo nechod happy birthday Skynet
Komentáře (14) Komentovat Nezobrazovat

tea_tastes_like.jpg (Kurwa) (4.2.2017 8:57)
Deméter: Tureckej čaj je ovšem kategorie sama pro sebe a i Turci ho často pořádně sladěj, aby se to vůbec dalo pít :)

tea_tastes_like.jpg (Deméter) (3.2.2017 21:42)
Tož fajnšmekři si můžou dát černej čaj po turecku, ten když kolega pil, tak se tvářil úplně přesně jako Rowan. B-)

tea_tastes_like.jpg (Kurwa) (3.2.2017 12:06)
PaulZy: Jogurtová lžička, to slyším prvně - ale taky takovou doma asi máme. OKej, tak dejme tomu, s přimhouřením oka Ti uznám, že na litr by to jako mohlo stačit. Ale už Ti nevezmu tři litrový nálevy. Dyť to musí bejt voda, ne? || "To už pak není o chuti, ale o přírodním energeťáku." Fun fact: Když čaj přelouhuješ, tak sice tam je víc kofeinu, ale i dalších sraček (ééé tříslovin?)- který pak vliv kofeinu spíš utlumujou. Ergo když chceš bejt vzhůru, NENÍ dobrej nápad pít čaj přelouhovanej.

tea_tastes_like.jpg (PaulZyRP (2.2.2017 21:07)
Proč homeopatie? OK, byla tam nepřesnost, myslel jsem lžičku jogurtovou, ne čajovou. Takže to vychází 2/3 - 1 polévková lžíce na litr. Navíc je ten čaj srolovaný, takže zabírá méně místa. Takže proč homeopatie? Když toho někde nakydají 3krát tolik, tak je toho 9krát více nebo je to zbytečně silné. To už pak není o chuti, ale o přírodním energeťáku.

tea_tastes_like.jpg (Kurwa) (1.2.2017 12:37)
Paulzy: ". 2 čajové lžičky na litr, za 45 s vytáhnout (přecedit). Navíc to bývá na tři nálevy" Ty seš homeopat?

tea_tastes_like.jpg (PaulZyRP (31.1.2017 20:44)
navíc doporučovaná doba spotřeby zeleného čaje nejsou dva roky od sklizně, jak tvrdí výrobci sáčkových čajů, ale půl roku. Potom je to jen čajový "duch", který je chuťově nevýrazný, nemá antioxidanty... ale tein a třísloviny v něm jsou (a možná i nějaká ta plíseň ze skladu).

tea_tastes_like.jpg (PaulZyRP (31.1.2017 20:40)
Takže pokud si někdo koupí bonbonek Pickwick, zalije to vroucí vodou (místo doporučovaných 65 - 80 °C) a nechá to tam několik minut, tak ať se nediví, že to chutná jako hořká břečka.

tea_tastes_like.jpg (PaulZyRP (31.1.2017 20:39)
Jestli si někdo koupí divnou sečkovicu z jednoho nejmenovaného řetězce, co se tváří jako Sencha, tak to není Sencha, ale Sečka a podle toho chutná. V nouzi se dá pít zelená Jemča, ale žádný zázrak to není. Porovnávat Senchu se Sečkou je jak porovnávat Vlašský ryzlink s octem. Středně kvalitní japonský zelený čaj začíná na 180 Kč / 50 g. 2 čajové lžičky na litr, za 45 s vytáhnout (přecedit). Navíc to bývá na tři nálevy, které nemusím připravit ten stejný den. Navíc to má antioxidanty a látky prospěšné játrů

tea_tastes_like.jpg (poklop) (31.1.2017 19:26)
what - tastes like/ how - tastes. Nic mezi tim neni.

tea_tastes_like.jpg (Gebirgehund) (31.1.2017 15:42)
Zeleny caj je nachylny na to, ze ruznym lidem chutnaji ruzne veci. Za zivot jsem zkonzumoval 1000x vic zeleneho caje, nez treba jater, nebo bucku. No a nekteri to maji holt opacne. Problem?

tea_tastes_like.jpg (Ja01.) (31.1.2017 13:49)
povedzme, ze sa da v klude vypit ale vyborny nie je ani jeden zeleny caj

tea_tastes_like.jpg (nart0un) (31.1.2017 12:14)
Tsantsa: presně tak. zelený čaj je velmi náchylný na vysoké teploty. proto je voda, na první nálev, tak 60-70°C, dle typu čaje a délka louhování max. 1 min (s dalšími nálevy se prodlužuje čas a teplota - chce to cvik a zkušenost). pak je čaj výborný a ani se nemusí sladit. samozřejmě mluvím o kvalitních sypaných čajích a ne o šílenostech z pytlíku.

tea_tastes_like.jpg (Abdul_HasanRP (31.1.2017 11:48)
Asi tak. Nicméně žádný zelený čaj není chuťově zrovna výhra, snad jen touareg, ale ten to má kvůli mátě...

tea_tastes_like.jpg (Tsantsa) (31.1.2017 8:33)
dupla a p-icovina, odporucam neluhovat blbiny pri 100°C 20 minut, je to jak s pivom teple zvetrana rozlievana sr*cka Vam tiez nebude chutit