vareni_v_karantene.jpg
(brnonymous) RP (12.3.2021 15:42)
|
Ryzovar je jeden z mala jednoucelovych kuchynskych spotrebicu, ktery se vyplati. 1:1,5, muzete osolit, muzete tam dat i kurkumu, nebo safran. |
|
vareni_v_karantene.jpg
(MG) (12.3.2021 15:09)
|
@ 4dsg6d45fgbc6xvb4: Meleš sračky. Nevíš o čem mluvíš. Rýže vařená v rýžovaru je jinde chutí i konzistencí. Zkus a už nebudeš nikdy trapčit s pánví, hrncem a podobnýma kokotinama... |
|
vareni_v_karantene.jpg
(Zelenohlav) (12.3.2021 13:41)
|
Krome receptu na sracku z obrazku (tu uz vic dokurvit nejde) maji vsechny zminene recepty tu nevyhodu, ze se musi hlidat. Doporucuji: http://punktopia.cz/ucime-programatora-nezemrit-hlady-ryze/ |
|
vareni_v_karantene.jpg
(pan_Jaroslav_Crha_guru_IT) RP (12.3.2021 13:19)
|
tři sklenice vody jo ? tak je úplně blbá nebo co. |
|
vareni_v_karantene.jpg
(LemonFR) RP (12.3.2021 12:41)
|
jimmy: To už snáď videl každý. Inak, pokiaľ viem, veľmi podobne varia ryžu v niektorých oblastiach Blízkeho východu a Indie. Ale jej recept je strašná sračka |
|
vareni_v_karantene.jpg
(jimmy) RP (12.3.2021 12:25)
|
[odkaz] |
|
vareni_v_karantene.jpg
(LemonFR) RP (12.3.2021 12:24)
|
dreamer: Ja ju robím v hrnci a bez cibule, ale tiež ju osmahnem, dolejem už horúcu vodu, osolím, pomiešam, zavriem a vypnem oheň. Varím na plyne a mám liatinovú podložku, ktorá udrží teplo, takže sa vždy urobí akurát. Ale ryžovar nie je zlá vec, ak žerieš ryžu ako rákosník, aspoň ku dvom jedlám každý deň. |
|
vareni_v_karantene.jpg
(4dsg6d45fgbc6xvb4) (12.3.2021 12:10)
|
@čmoudis_Babica: jasne, najlepsie je mat doma ryzovar, zemiakovar, masovar a na kazdu sracku iny "var", lebo si neschopny dat do hrnca na par minut par ingrediencii a vodu ... mamka ti este prie osemenene posravacky? |
|
vareni_v_karantene.jpg
(dreamer) RP (12.3.2021 12:07)
|
Este dodam, ze ju nerobim v hrnci ale panvici s teflonom. |
|
vareni_v_karantene.jpg
(dreamer) RP (12.3.2021 12:07)
|
jop. katz. presne tak robim uz x rokov a zakazdym bola dokonala, este ale s malou upravou, spravim cibulku na oleji, na to hodim tu ryzu, zlahka par sekund osmahnem s cibulkou, dolejem osolenou vodou 1:1,5 a zavriem. Pockam kym zacne varit a plamen na minimum. Nesmie sa otvarat a skusat, ci uz nahodou nie je, ku koncu sa doraba na pare a voda presne vyde na ryzu, nic neostane a nepripecie sa. Po 15min staci vypnut plamen a moze ostat zavreta a tepla, kym sa k nej nespravi druha cast jedla. |
|
vareni_v_karantene.jpg
(čmoudis_Babica) (12.3.2021 11:59)
|
Ideální je mít rýžovar za 250 a nemrdat se s tím jak sysel v zasranym hrnci |
|
vareni_v_karantene.jpg
(Katz) (12.3.2021 11:53)
|
Ideální je 1 díl ríže a 1,5 dílu vody, 15 minut pod pokličkou bez zasahování a rejže je ideální |
|
vareni_v_karantene.jpg
(UncleR) (12.3.2021 11:43)
|
To je bizár. Rozblemcaný sračky a ne rýže. Do masa s tím! |
|
vareni_v_karantene.jpg
(..??) (12.3.2021 11:39)
|
Já dával 2:1, ale často se mi vova vyvařila. 3:1 je fakt lepší. |
|
vareni_v_karantene.jpg
(shado) (12.3.2021 11:21)
|
ta kráva ani neví, jakej je poměr při vaření rýže.... |
|