vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(Fkt kkt) (29.11.2023 14:39)
|
Jenže to uplne vpravo jsou jiné jídla, než ty dva sloupečky vlevo.
Carpaccio fakt není gothaj. Ztracené vejce není natvrdo převařené, červená čočka má jinou chuť než klasická a tak bych mohl pokračovat.
Sice ty popisky s nesmyslnými zdrobnělinami taky nemusím, připadám si pak jak ve školce, ale zase aspoň vím co si o jednavam a co maji přinést. Howgh |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(doom) RP (27.11.2023 8:03)
|
fake and gay, chybí tam slovo "doprovázené" |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(yxnjfxh,m) (26.11.2023 23:06)
|
celá tzv. gastronomie je na hovno. zlatý amarouny. |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(Semenovnose) (26.11.2023 22:17)
|
ty vole gothaj s cibuli jasne, ale s jarni? |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(Autistický+off-road) (26.11.2023 17:18)
|
Dupla-> koš |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(knikal) (26.11.2023 17:16)
|
všechny "restaurace" které si hrají na kdovíco viz pravý sloupec patřičně zdrbu v hodnocení, flusnu jim na výlohu a kolikrát se i vychčiju před vchod. |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(Neregistrovaný Eric Cartmenez, dříve Eric Cartmen.) (26.11.2023 16:28)
|
To mi připomíná, když jsem šel do nějakého restaurantu v Podolí a pod nějakou takovou přiteplenou hipster-pohádkou se skrýval plátek tlačenky za 100 Kč... |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(Nerrg) (26.11.2023 16:09)
|
Tomatový krém je něco jako rajčatová mňága? |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(Drda) (26.11.2023 15:52)
|
Furt existujou všechny tři. Gratuluju vkladateli obrázku k socioekonomické progresi. |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(Bobsik) RP (26.11.2023 14:19)
|
Ja jsem teda videl vzdy spis neco blizsiho tomu prvnimu sloupci.. |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(tdkb) RP (26.11.2023 14:12)
|
ano. sice ked citam tie kokotiny vpravo vobec neviem co vlastne dostanem, ale nakoniec sa to skoro vzdy da zjest |
|
vyvoj_ceske_gastronomie.jpg
(cyklistа) (26.11.2023 14:01)
|
Hlavně jsou už víc jak dvacet let restaurace, kde se to dá jíst. |
|