xxxl_meat.jpg
(androidka) (19.8.2016 20:30)
|
V USA je tohle běžná věc, je grily tam maj na to podstatně větší a takové flákoty pečou klidně celý den, ale osobě jsem ta z grilu jedla úplně něco jiného. |
|
xxxl_meat.jpg
(TDKB) (18.8.2016 18:02)
|
jak tohle nekdo muze zrat |
|
xxxl_meat.jpg
(nikto) (18.8.2016 9:06)
|
Súhlasím s CZgougl. Hneď mi to udrelo do očí. |
|
xxxl_meat.jpg
(d) RP (17.8.2016 23:38)
|
fake |
|
xxxl_meat.jpg
(CZgougl) (17.8.2016 22:51)
|
To je gril z domecku pro panenky a fotil to mistr klasickych filmovych efektu. Takhle velky flak masa aby vypadal tak jak vypada snad nejde z kravy uriznout. Kdyby to bylo metr siroke, tak to znamena krava dva metry siroka, tim padem 7 metru dlouha. Nebo dinosarus, nebo slo, nebo velryba. |
|
xxxl_meat.jpg
(Eric-Cartman) (17.8.2016 18:46)
|
Takový steaky snídám |
|
xxxl_meat.jpg
(kapilára) RP (17.8.2016 18:28)
|
4 lidi , becka, jeden vecer. |
|
xxxl_meat.jpg
(PaulZy) RP (17.8.2016 17:31)
|
To je tak pro 20 lidí. |
|
xxxl_meat.jpg
(motyq) (17.8.2016 17:16)
|
A jeste - takovyto megakus tak na weber summit, tam by se vesel ok. Na svem genesis bych to mel mozna jen tak tak. Sakra kdyz to vidim tak budu muset k reznikovi pro vyzraly kus porterhausu nebo mozna ribeye. Kua. |
|
xxxl_meat.jpg
(motyq) (17.8.2016 17:14)
|
Podle barvy kvalitne uzrale maso, to se da jist i syrove. Takze klasicka priprava 3-4minuty prudky zar z kazde strany pak 20minut odlezet. Ale v tomto pripade bych mu dal tak 6minut z kazde str. Je tlusty jak hovado. |
|
xxxl_meat.jpg
(mike) RP (17.8.2016 16:13)
|
Dá se něco takového vůbec normálně ugrilovat nebo střed bude rare a kraje už well done? |
|
xxxl_meat.jpg
(Dinamit) RP (17.8.2016 13:47)
|
Podcenil ten gril... |
|
xxxl_meat.jpg
(mr.joda) RP (17.8.2016 13:11)
|
chcem,hned |
|