ČasProBydlení  |  MyMuži  |  HobbyDeník  |  Pravda24  |  TechSvět  |  ČasProŽeny  |  ByznysDeník  |  MotorGuru  |  VipShow  |  NeposlušnéTlapky

Nalezeno 17314 videí.
   Jak funguje vláda... (TKillerRP (18.5.2012)
+ x !  Známka: 3Váha: velká   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Pool slackline fail (Tearon) - Známka: 1, váha: obrovská RedBull BC One (dzmuk) - Známka: 3, váha: střední VGHS 1 (Thorus) - Známka: 2, váha: malá Jak funguje vláda... (TKiller) - Známka: 3, váha: velká Stupid box! (bazdesh) - Známka: 2, váha: střední Vítku! (JC_lover) - Známka: 3, váha: velká Diablo rage (Mesuge) - Známka: 3, váha: malá


Komentáře (8) Komentovat Nezobrazovat

Jak funguje vláda... (mrkevRP (18.5.2012 23:40)
mgp: Naštěstí nemáš úplně pravdu. V USA existují hasičské stanice vlastněné pojišťovnou. Pokud hoří u pojistníka, jedou primárně tyhle posádky. Pokud hoří u někoho jiného, je povolána normální veřejná služba (která může mít řádově vyšší dojezdnost). V některých případech je to ale o hubu a jsem docela rád, že se k nám podobné sračky nedostaly..

Jak funguje vláda... (mrkevRP (18.5.2012 23:37)
Grifit: Vtip je v tom, že člověk, který má u nás podprůměrný plat, dostává od státu mnohem víc, než mu kdy odvede na daních. Vem si jen blbou podporu MHD a školy, dostaneš se na neuvěřitelná čísla. A to ještě nepočítám podíl na úřednících, hasičích, policii, výstavbě...

Jak funguje vláda... (GrifitRP (18.5.2012 14:30)
Daň: -představuje peněžní, povinnou, nenávratnou platbu do veřejného rozpočtu, která se vybírá na základě mocenské povahy státu, tzn. na základě zákona. -je platební povinnost, kterou stát stanoví zákonem, aby získal příjmy k úhradě celospolečenských potřeb, aniž by zdaňovaným subjektům poskytoval ekvivalentní protiplnění. To že si spousta lidí zaměňuje zákonnou správnost za moralní je věc jedna, to že věří tomu co jim řeknou jiní je věc druhá.

Jak funguje vláda... (mgpRP (18.5.2012 13:14)
To Colombo: Ano, tak jednoduché to je. V USA ve spoustě měst platí regulérní pojištění proti požáru, ze kterého se hasiči královsky uživí. Kdo pojištění nemá, má smůlu. Pro pojistníka je to levnější, než je platit na daních, z nichž se půlka zašantročí a hasič má větší vejplatu. Jednoduché, levné, fungující.

Jak funguje vláda... (jagro) (18.5.2012 12:50)
Tak by sa asi bavilo s mimozemšťanom 10 ročné decko. Aj tá logika je podobná.

Jak funguje vláda... (CatfoodRP (18.5.2012 12:49)
První neparlamentní strana která se tohohle videa chytne a převede ho do českých podmínek, tak se do parlamentu dostane, za to vám ručím!

Jak funguje vláda... (ColomboRP (18.5.2012 12:33)
Ty vole, zas nějaká pseudohumanistická anarhistická greenpeasácká sračka. Jasně, každý si vybereme, na co nechceme platit. Určitě. Já nechci plat sousedovi na hasiče... To si lidi myslí, že je to fakt takhle jednoduché a nejsou sto schopni domyslet důsledky podobných anarchistických pičovin?

Jak funguje vláda... (Zorrish) (18.5.2012 12:09)
OMFG to je dabing... Větší zábava by to byla v psané formě... hlavně by to netrvalo 10 minut...