NeposlušnéTlapky  |  VipShow  |  MyMuži  |  HobbyDeník  |  MotorGuru  |  ČasProBydlení  |  Pravda24  |  ByznysDeník  |  TechSvět  |  ČasProŽeny

Nalezeno 17317 videí.
   Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (MemRP (22.1.2013)
+ x !  Známka: 4Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
skryta kamera - hlava od figuriny (jimo) - Známka: 2, váha: střední Monty Python: Michelangelo a Pap... (OVBismarck) - Známka: 1, váha: velká Blizzard animacky proste umi - HotS (nameless_one) - Známka: 1, váha: střední Národy a nacionalismus brání sku... (Mem) - Známka: 4, váha: střední Motorek (Tottalitta) - Známka: 1, váha: střední Dji death fails (Tearon) - Známka: 1, váha: obrovská Nehoda, která se stala u natáčení (Johan) - Známka: 2, váha: malá


Komentáře (11) Komentovat Nezobrazovat

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (SatrifRP (13.2.2013 21:37)
Beru jeho argumenty ale nesouhlasím se závěrem "nacionalismus vs svoboda". Postupně se učíme spolupracovat ve větších a větších komunitách. Té hranice naší komunity se nikdy nezbavíme, je ale výhodné se jí snažit posouvat dál. Současné státy už jsou nadnárodní, proto je nacionalismus pasé, měli bychom se ale naučit v rámci těch států spolupracovat, než svojí hranici komunity posuneme natolik, že hranice státu se stane zbytečnou. "Být slušný a uctivý k ostatním" je příliš vágní a proto nefunkční doporučení.

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (V. Havel) (28.1.2013 22:53)
Kvůli lidem jako jste vy, je svět takovej, jakej je. Narodili jste se v blahobytu a nikoho do něj nechcete pustit, protože jsou všichni hrozně zlý a mohli by vám ublížit... Je mi líto lidí, co žerou všechno, co jim médei serou pod nos a kteří jsou ukojeni iluzí, že my jsme ta "dobrá" strana a ostatní jsou ti "zlí". Všichni jsme zlí! A vy, co to tady drsně komentujete, jste oběti dnešní společnosti, která vám vymyla mozek a naprogramovala ho podle svýho... Né, pardon, zrovna VY za nic nemůžete... Ubožáci

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (JuarezRP (23.1.2013 10:13)
Přesně tak. Prakticky všechny války v dějinách byly způsobeny dvěma faktory - náboženstvím a nacionalismem. Jasně, že jsou rozdíly mezi zeměmi a skupinami lidí, spíš jde o to, že je nesmysl "umírat" pro národ, protože to je fiktivní entita (to je jako umřít pro vládu nebo pro finanční úřad). Bít se a umřít má smysl pro své blízké nebo rodinu.

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (DeafboyRP (22.1.2013 23:43)
Karl, ale on vôbec nehovorí o žiadnych výhodách pre všetkých, ani o sociálnej úrovni. (Keby mali btw. tú istú výhodu všetci, nebola by to výhoda). Skôr o vnútroštátnych rozporoch. A zareagoval si presne ako ukážkový prípad. Navyše pokiaľ viem, tak do Afriky a iných prdelí sme začali náš štýl života importovať my Európania. Len sa tam tak trochu neuchytil, a vrátiť späť sa to nedalo.

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (jeitasRP (22.1.2013 22:32)
zas nějakej retard co rozumí všemu

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (Karl von BanhoffRP (22.1.2013 21:13)
Sorry, někdo mi popřehazoval písmenka na klávesnici.

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (Karl von BanhoffRP (22.1.2013 21:12)
To jsou ale kecy. Jděte s tím už do .... Každej kripl bz si chtěl užívat výhod a rovnosti, keterou jsme si za několik století vybuduvali díky krvi a potu. Co jim brání si podobné úspěchy vztvořit u sebe a nesrat se k nám do evropy. Já chci ostnaný dráty a minová pole na hranicích evropy, deportaci imigrantů, kteří nejsou schopni se adaptovat na naše právo a sociální úroveň. U trestných činů by to mělo být automaticky.

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (DCRP (22.1.2013 20:21)
Pivo: To je přesně to, co chceme...ženský si tu už moc vyskakujou :-D

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (PivoRP (22.1.2013 19:58)
Jinak tahle planeta má 7 miliard lidí, z toho šest miliard žije ve srovnání s náma v totálních sračkách. Kdybychom jim dovolili nastěhovat se do západní civilizace, tak ta okamžitě zkolabuje. Nemáme prostředky, ani dostatek místa, na to abychom je všechny uživili a ubytovali. Nemluvě o tom, že jsou národy, které vyznávají upalování čarodějnic, kamenování, ženskou obřízku a další svinstva, a krásná myšlenka "svobody" by se tak brzo změnila v brutální masakr.

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (PivoRP (22.1.2013 19:46)
Poslal bych ho žít rok mezi Němci, rok mezi Pakistánci a pak třeba rok mezi Nigérijci. On by si rychle uvědomil, že různé národy se od sebe liší a to tak že strašně moc a vzájemné soužití neni vůbec jednoduché. Kecy o tom, jak lidi vždycky migrovali, ať si nechá... lidi migrovali tak, že dobývali, válčili, kořistili, znásilňovali... v arabských a afrických zemích mnozí válčej a dobývaj dodnes. A právě proto je fajn jim zamezit přístup k nám, jestli chceme žít v míru.

Národy a nacionalismus brání skutečné svobodě (JuarezRP (22.1.2013 19:44)
Sice s ním souhlasím, ale ... 8 minut???