Pravda24  |  VipShow  |  TechSvět  |  ČasProŽeny  |  MyMuži  |  HobbyDeník  |  ByznysDeník  |  MotorGuru  |  ČasProBydlení  |  NeposlušnéTlapky

Nalezeno 17320 videí.
   Jedno Brno prosím (DCRP (20.4.2015)
+ x !  Známka: 4Váha: střední   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Patenty (Piettro) - Známka: 1, váha: střední Star Wars: Modern Lightsaber Battle (Grran) - Známka: 2, váha: střední Šlapej taky (DC) - Známka: 3, váha: velká Jedno Brno prosím (DC) - Známka: 4, váha: střední mmmmmmmmmmmmmmmmm (Lammer&Outsider) - Známka: 2, váha: velká Kristina - Jablcko (Kristina - Jablcko) - Známka: 5, váha: velká Gynekolog  (slipknot) - Známka: 2, váha: střední


Komentáře (25) Komentovat Nezobrazovat

Jedno Brno prosím (Alois MatzelsbergerRP (22.4.2015 9:38)
Na videu je situace, ktera nema nic spolecnyho se zaclenovanim cizincu do nasi spolecnosti, ale s aplikaci selskyho rozumu. Desi me predstava, ze jsou lidi jako ty, ktery na sebemensi picovinu potrebujou instruktazni videjko.

Jedno Brno prosím (DCRP (21.4.2015 21:19)
Ve videu vidim situaci, že přijde ženská, která se snaží učit a mluvit česky. Paní jí v tomhle moc nepomůže a situaci zachrání chlapík, kterej problémový výrazy zjednoduší. Situace se tím vyřeší. Na konci zazní sdělení, že se teprve učí, aby jsme jim pomohli. Proto nechápu tyhle hejty. Přijde mi naopak pozitivní, že se chce cizinec přizpůsobit a nebojí se mluvit. Snaha se cení :-)

Jedno Brno prosím (stříkám do přihžátejch buzen) (21.4.2015 20:09)
ani písať nevie, chudinka :-/

Jedno Brno prosím (tereiRP (21.4.2015 18:04)
první zásadní chyba je, že chce jet vlakem. Kdybych chtěl někam jet, tak radši pojedu vším možným, než né vlakem. Kdyby nebyla žádná jiná možnost, tak bych si stejně říkal, nejeď tím vlakem! Kdyby jela autem, tak to má v klidu.

Jedno Brno prosím (Alois MatzelsbergerRP (21.4.2015 17:57)
A ikdyby ty 2 prispevky opravdu rikali, ze v CR zadnyho pristehovalce nechtej (jakoze nerikaj, ale to je pro tebe asi tezky pochopit), tak to jsou 2 reakce z 11 z cehoz ty vyvodis ze chtej vsichni zavrit hranice. Fakt lobotomii ti asi udelali.

Jedno Brno prosím (Alois MatzelsbergerRP (21.4.2015 17:56)
Ono je Brno = cela CR? Nebo pozadavek na minimalni jazykovou znalost je to samy jako nechtit zadny pristehovalce? To je fakt nadherny prekrucovani co tu prezentujes. A s timvysvetlenim videa jsi uz uplne mimo. To video je o tom vydelat kes. Mame grantik a ten musiem nejak profofrovat.

Jedno Brno prosím (DCRP (21.4.2015 16:13)
"do brna nam je netahejte, že negři utíkají dál na východ, a keď nevieš aspon základy reči zostaň v ANGOLE!" Co k tomu říct? Video je o tom, že je to cizinka a snaží se naučit česky. Snaží se včlenit do společnosti. Protože to je asi nejvíc, co může cizinec ze sebe nabídnout (resp. nejvíc jak zapadnout je naučit se v první řadě jazyk), tak by byli místní asi nejraději, kdyby sem nejezdili vůbec. Dokud nebudou na naší úrovni jazyka :-D

Jedno Brno prosím (Alois MatzelsbergerRP (21.4.2015 13:21)
Takze pred DC se pod videem vyjadrilo 11 lidi. Ani jeden neuvedl nic, co by i naznakem propagovalo uzavreni hranic. Co z toho DC vyvodi? Cituji: "Na reakcích pod tímhle videem je krásně vidět, jak je spousta Čechů a Slováků úplně vymaštěnejch a nejradši by zavřeli hranice, aby sem nikdo nemoh" A pak kdo je tady vymastenej...

Jedno Brno prosím (fataliiRP (21.4.2015 12:00)
A přitom jen stačí říct to kouzelné slovíčko: "Lístek, pičo!" "A kam to bude? Ostrava - Svinov nebo Ostrava - Hlavní nádraží?" :-D

Jedno Brno prosím (vrrhafRP (21.4.2015 11:29)
omg to je zase kampan, zenska za okynkem, ktera roky mele par stejnych slov porad dokola, takovy lidi uz ani nenapadne zkusit to rict jinak, a ta nevybelena chlorem, strasne specha, nepozdravi a hned rve jedno brno? :-/ Mela prijit vcas, hezky pozdravit, rict ze umi spatne cesky a chtela by listek do brna, pokud uz vlakem jela mela by frazicku o zpatecni jizdence znat a nemela by ji zaskocit.

Jedno Brno prosím (Wujc....) (21.4.2015 10:37)
pletiplot: Vybělit chlórem říkáš... hmmm, dobrej nápad :-D :-D :-D

Jedno Brno prosím (vecernikRP (21.4.2015 9:35)
mem - vsak to je automaticky zakorenene v lidech - kdyz jim nekdo nerozumi tak je potreba mluvit pomalu a hlasite a ono se to zlepsi. Cele to vznika jako zkusenost s nedoslychavyma lidma protoze jen malo lidi ma zkusenosti s cizincem kterej ty slova proste nezna.

Jedno Brno prosím (MemRP (21.4.2015 6:44)
DC: Pochybuju, že by půlka Čechů v zahraničí jezdila vlakem do Brna. ;) Ovšem zvyšování volume je klasika, byl u nás na návštěvě známý z Kanady a máti na něj taky zvyšovala hlas česky. :)

Jedno Brno prosím (DCRP (21.4.2015 5:58)
Na reakcích pod tímhle videem je krásně vidět, jak je spousta Čechů a Slováků úplně vymaštěnejch a nejradši by zavřeli hranice, aby sem nikdo nemoh. Ale přitom jich je půlka v zahraničí a dělaj přesně to samý, co ta holka na videu :-D

Jedno Brno prosím (pletiplotRP (21.4.2015 2:01)
Já nechápu, co máte proti. Tohle video je z kampaně pro cizince, kteří se učí česky, pracují v Česku, posílají děti do českých škol, učí se vařit česká jídla, celkově se chtějí se stát Čechama. Co už byste kurva chtěli? Vadí, že je černá a kudrnatá? Má si snad vybělit kůži chlorem? Nebo se snad měla naučit česky někde cestou? Pořádně psát neumí půlka z vás. Chápu, že tady nechcete ty Alláhovy usmrkance, kteří se nechtějí učit jazyk, nechtějí makat a nejradši by zavedli šaríu, ale tohle fakt neni ten případ.

další...