MotorGuru  |  TechSvět  |  MyMuži  |  ČasProŽeny  |  HobbyDeník  |  Pravda24  |  VipShow  |  ČasProBydlení  |  NeposlušnéTlapky  |  ByznysDeník

Nalezeno 17280 videí.
   Ať víte proč jí trvá tak dlouho Vám odepsat. ( ... (Mr. QRP (5.1.2022)
+ x !  Známka: 3Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Praying z GIFniku (by Ovce) (Roumen) - Známka: 1, váha: malá Tomáš Šebek - Kdyby tisíc fuckup... (Kin) - Známka: 3, váha: střední Sonic vs Rule 34 (luba) - Známka: 2, váha: malá Ať víte proč jí trvá tak dlouho ... (Mr. Q) - Známka: 3, váha: malá Cicada 3301: An Internet Mystery (Mr. Q) - Známka: 1, váha: malá Covid Strranding - reality by Hi... (Gurbux) - Známka: 5, váha: malá Kočička remix (mi0) - Známka: 2, váha: malá


Komentáře (8) Komentovat Nezobrazovat

Ať víte proč jí trvá tak dlouho Vám odepsat. ( sere na Vás a mrdá s jiným ) a teď si pusť video (Semenovnose) (8.1.2022 3:39)
Kurwa ze ja se radsi neprecetl nejdriv komenty. Ubil jsem 7 minut zivota na takovou sracku >-O

Ať víte proč jí trvá tak dlouho Vám odepsat. ( sere na Vás a mrdá s jiným ) a teď si pusť video (HonzaRezRP (7.1.2022 11:29)
Chybí tam, že každá planeta má jiné složení elektřiny, že je potřeba přepnout na záporný proud, posunout reostat a rozsocha zasrší..

Ať víte proč jí trvá tak dlouho Vám odepsat. ( sere na Vás a mrdá s jiným ) a teď si pusť video (převozník Helmut) (5.1.2022 20:10)
asi někdo, kdo si myslel, že světelný rok je jednotka času.. kromě toho proč slow? slow vůči čemu? prostě sračka

Ať víte proč jí trvá tak dlouho Vám odepsat. ( sere na Vás a mrdá s jiným ) a teď si pusť video (flokRP (5.1.2022 19:48)
A já jak debil čekal až do konce, s jakou že novinkou tam vyrukuje. Říkám si, v jaké to prdeli musí mít člověk od narozní zaraženou hlavu, aby se podivoval nad tím, jak pomalé je světlo v rozměrech vesmíru?

Ať víte proč jí trvá tak dlouho Vám odepsat. ( sere na Vás a mrdá s jiným ) a teď si pusť video (hyper) (5.1.2022 17:30)
Tak hlavně jim ty planety obíhají opačně okolo Slunce (pokud se nedíváme na jižní póly).

Ať víte proč jí trvá tak dlouho Vám odepsat. ( sere na Vás a mrdá s jiným ) a teď si pusť video (AtarianRP (5.1.2022 16:52)
me fascinuje to "p/sec". Taky jsem jeste videl zapis "km p/h" :)

Ať víte proč jí trvá tak dlouho Vám odepsat. ( sere na Vás a mrdá s jiným ) a teď si pusť video (adamsRP (5.1.2022 14:56)
Omezení rychlostí světla je chytrý způsob, jak zajistit, aby se stíhaly dotahovat objekty. Bez něj by se nám taky mohlo stát, že někam pošleme raketu, a ona uvidí tohle: [odkaz]

Ať víte proč jí trvá tak dlouho Vám odepsat. ( sere na Vás a mrdá s jiným ) a teď si pusť video (převozník Helmut) (5.1.2022 14:22)
chybí převod na jednotky sloních chobotů



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči. Více...