Nalezeno 17377 videí.
   How I lost trust in scientists (xx) (25.8.2024)
+ x !  Známka: 3Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
How I lost trust in scientists (xx) - Známka: 3, váha: malá Real Buddhist Monks Share Their ... (xx) - Známka: 1, váha: malá Rekordman živočišné říše, co si ... (xx) - Známka: 5, váha: malá Proč Se Česko Stalo Tak Šíleně C... (xx) - Známka: 5, váha: malá


Komentáře (11) Komentovat Nezobrazovat

How I lost trust in scientists (Marketa_Pycarova) (26.8.2024 13:16)
Mezxi vedce se propasaovala takova prolhana kurva jako ILUMINATOR a taky dela vedu, hele za penizu te kurve vyjde uplne cokoliv, ale musite jjako firma vlastnit nejaky unikatni pristroj, Iliminmator jej nepotrebuje, on sid atat vycuc a s prstu, ale napriose, ze pouzil nejaky na miru postaveny prostroj za 1bilion USD, ktery nikdo jiny nema a tak nebude schopne zopakovat a usvedcit jej ze lzi - a tak vam pichne i arzen, oblibeny lek lekaru vsech zemi ;-)

How I lost trust in scientists (Marketa_Pycarova) (26.8.2024 13:13)
Ja taky neverim vedcum, co podvadi a jsou financne motivovani na tom, aby jim to vysla, zvlaste ne v bg pharma oborech, kde je velky donat velka pharma firma, nebo fond ala Bill Gates fonudation, GAVi a jine sracky, zakryvajici fakt konfliktu zajmu a jasne korupce.

How I lost trust in scientists (anonykrysaRP (26.8.2024 13:07)
Jeste jinak - sleduju ji hodne dlouho (od kolem 2008 +-) a mam dost silnou predstavu, jak uvazuje (troufam si tvrdit, ze na zaklade delsiho kusu textu bych ji poznal, treba jako Johna Baeze, Lee Smolina, Petera Woita). Na zaklade toho chatGPT shrnuti jsem ji nejen nepoznal, ale navic to na me pusobilo spis jako 16 leta influencerka,

How I lost trust in scientists (anonykrysaRP (26.8.2024 12:54)
Koukni sem. [odkaz] Nejlepsi byla v dobach string wars, celkem do kytek to slo v dobe, kdy zacala delat videa pro masy, pak ale mnohem lepsi jsou transcripty s doplnenymi linky (na Patreonu/do mailu, subscribe only). Ale opravdu nejde slozite tema rozumne smrsknout timhle zpusobem, zvlaste kdyz 80% tvori konkretni technicke argumenty. tl;dr: Neni dulezite cist, (treba) ze vodikova ekonomika neni funkcni, ale podlozene duvody proc. Ty jsou celkem univerzalni

How I lost trust in scientists (adamsRP (26.8.2024 11:56)
Čekám na vaše TLDW, vykoukali jste tam něco objevnějšího než chatGPT v přepisu, aby to stálo za deset minut života? :D

How I lost trust in scientists (anonykrysaRP (26.8.2024 1:45)
Jo jasne, Bee, tak to jsme doma. Fakt, misto toho chatGPT nesmyslu (to je fakt totalne na hovno, nebo na vykazani picovin managorovi, kterej je blbej jak pucstok a navic to stejne necte) od ni doporucuju precist jeji knizku "Lost in math"

How I lost trust in scientists (anonykrysaRP (26.8.2024 1:10)
Ten chatgpt blabol o nicem je teda fakt blabol. Se na to radsi podivam, o cem to je opravdu (zeby dozvuk string wars?)

How I lost trust in scientists (adamsRP (26.8.2024 0:31)
Nakonec představuje svůj nový projekt – platformu pro sdílení znalostí, která umožňuje vytvářet kvízy a kurzy, které lze propojit s různým obsahem.

How I lost trust in scientists (adamsRP (26.8.2024 0:30)
Dále upozorňuje na problém, kdy vědci zveličují význam svého výzkumu, aby získali finanční podporu. To vede k sociálnímu posilování a vnímání, že jejich práce je důležitější, než ve skutečnosti je. Na druhou stranu však zdůrazňuje, že klimatická změna je skutečná a lidmi způsobená, přestože klimatologové čelí různým sociálním problémům, jako je strach z obvinění z alarmismu. Autorka také vysvětluje, že by se veřejnost měla spoléhat spíše na data, matematiku a logiku než na jednotlivé vědce.

How I lost trust in scientists (adamsRP (26.8.2024 0:30)
tldw by chatgpt: Autorka videa vysvětluje, proč ztratila důvěru ve vědu a vědce. Přiznává, že její postoj může být považován za popírání vědy, ale uvádí, že má dobré důvody pro nedůvěru, a že podobné důvody by mohli mít i ostatní. Jako příklad uvádí pseudovědu ve fyzice, kde se podle ní mnoho vědců zaměřuje na teoretické konstrukce bez reálného vědeckého přínosu, jako jsou multiverza nebo neexistující částice.

How I lost trust in scientists (Peter .RP (25.8.2024 23:04)
Ja tiež nedôverujem vedcom. Napríklad podporovali tínedžerku aby vymyslela termostatickú vodovodnú batériu ktorá bola pred jej výmyslom dostupná, no koľko rokov? [odkaz]