ČasProBydlení  |  Pravda24  |  MyMuži  |  VipShow  |  MotorGuru  |  HobbyDeník  |  ByznysDeník  |  NeposlušnéTlapky  |  TechSvět  |  ČasProŽeny

Nalezeno 17315 videí.
   Jak na čubky (smieškoRP (12.1.2012)
+ x !  Známka: 1Váha: obrovská   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
Joe goes Repriles (Tearon) - Známka: 1, váha: střední Fenomén děsivých záhadných zvuků... (Ufozáhadolog) - Známka: 5, váha: střední Dubstep mime (madsteve) - Známka: 4, váha: velká Jak na čubky (smieško) - Známka: 1, váha: obrovská Hands - Up & Over It (nbs) - Známka: 2, váha: střední 64 fáz rozchodu (Sender) - Známka: 2, váha: střední Skyrim 2012 (Thorus) - Známka: 2, váha: velká


Komentáře (51) Komentovat Nezobrazovat

Jak na čubky (SatrifRP (19.1.2012 14:47)
Mem: jestli pak to u tebe spíš není tím že si nedokážeš představit, aby jsi na jídle utratil 2k/os/měsíc ;-) , to prosím ještě není úplné minimum, takže si žiješ ve slušném pohodlí a opravdu si potom nemůžeš vyskakovat.

Jak na čubky (SatrifRP (19.1.2012 14:43)
Mem: kalkuluji s přínosem partnerky alespoň 10k = 30k, podnájem dvoupokojového bytu v Pze 13k, skromné žití tří osob 9k měsíčně, zbývá 8 měsíčně na auto a různé náklady kolem. Mě ještě sice dotují rodiče, ale tak nějak po světě chodím sám, a mám přehled o nákladech na život. Ovšem zkušenosti s kombinováním práce a rodinného životu nemám, do toho nebudu kecat.

Jak na čubky (MishmashekRP (19.1.2012 11:47)
Satrif: Souhlasím, že musíš najít rovnováhu. Já jsem si prostě jen zkusil jaké to je být zaměstnancem a pak jsem trávil veškerý čas v práci a to jsem měl normálně osmičky, ale v praxi to znamenolo to, že jsem celý týden pořádně neměl čas makal jsem od usvitu do západu slunce a domů jsem přišel unavený , že už jsem neměl sílu cokoli dělat! Prostě můj život letěl jak voda stereotyp toto vše urychloval a život skutečně prokapával mezi prsty a představa toho, že bch se měl ještě věnovat rodině...kdy?

Jak na čubky (MemRP (19.1.2012 11:40)
Satrif: dík, takže Bentley, věděl jsem, že ne mersejdýs :) Jinak příjem 20k ti víc než pokoj a auto zajistit nemusí, já beru skoro 3x víc, ale se 3 dětmi si vyskakovat nemůžu. Zase ale díky IT můžu mít home office a to se počítá

Jak na čubky (SatrifRP (19.1.2012 11:28)
že prej kdysi dávno lidi byli takto šťastný....úžasné.

Jak na čubky (SatrifRP (19.1.2012 11:25)
ne, dovedli jste to do extrému, to nepovažují za argument. To bych stejně mohl dovést do extrému i to tvoje a říct "bezďák se nemůže postarat nijak". Zkus najít cca rozumnou hranici v tom , co říkám, když člověk normálně chodí do práce, ale v té práci maká, a jednou za čas se dovzdělá tím, že se zúčastní školení. To ti ke třiceti se středním vzděláním zajistí příjem alespoň 20k (v závislosti na lokalitě) a to už si člověk může dovolit víc než jeden pokoj a auto. Mem: link je v sedmém příspěvku této diskuze

Jak na čubky (MishmashekRP (19.1.2012 11:02)
Satrif : + Většinu věcí co jsi tady popsal jako důvody být supr člověk vůbec nesouvisí s finanční stránkou. I chudý člověk (pro mě = člověk co má více času) může poskytout všechny body některé podle mě mnohem lépe!! Jako duševní rozvoj a celkové starání se o rodinu! To co popisuješ ty je člověk co se ukáže ve dveřích a hodí rodině kost!

Jak na čubky (MishmashekRP (19.1.2012 10:57)
Satrif: Takže podle tebe má asi úplně největší smysl ze všeho dřít se pro rodinu celý život jako kůň aby se měla finančně dobře svého otce a manžela potkávali 2x týdně o víkendu a sem tam přes týden spícího někde v koutě? Tvoje představa života je pro mě velice skličující! A je důležité pochopit hranice čím já myslím nebýt bohatý, tím myslím že nepotřebujeme rodinou vilu, ale že nám stačí jeden větší pokoj, kdys dávno to tak bylo a lidé byli šťastná! Dnešní společnost je jen příliš rozežraná!

Jak na čubky (MemRP (19.1.2012 8:58)
Jethro: nebyl to spíš Lexus nebo něco podobného? Každopádně bych bral link, kdyby někdo našel

Jak na čubky (/.) (19.1.2012 8:44)
Satrif: to tvoje --- 'to "partnerství" má v něčem spočívat' --- takze hlavne ze vis, ze u tebe bude partnerstvi spocivat v tom kolik domu doneses a kdy ti partnerka rekne neotravuj a bez vydelavat.

Jak na čubky (JethroRP (18.1.2012 18:28)
to mi připomnělo jak tu byl ten ruskej videoklip, jak borec dělá v autoservisu a jede projet meďoura a stopne babu, které to auto patří, výborné

Jak na čubky (SatrifRP (18.1.2012 17:20)
A samozřejmě "žij si jak chceš", ale když někdo hledá životního partnera, tak to "partnerství" má v něčem spočívat, v čem má spočívat u člověka, který nic nedělá?

Jak na čubky (SatrifRP (18.1.2012 17:20)
Mishmashek: protože pod mou definici "supr člověka" spadá ochota se starat o rodinu, supr člověk se snaží aby jeho nejbližší se měli co nejlépe, supr člověk chce aby v případě potřeby mohl obstarat dobrou lékařskou péči, aby jeho dítě dostalo dobré vzdělání, aby jeho domov se nerozpadal, aby zabezpečil určitý duševní rozvoj. Pokud nechceš žádnou rodinu, tak nejsi nezodpovědný (nemáš vůči komu), ale pořád jsi líný. Protože vydělávat je sakra těžké, a není to jen o samotné práci, ale o všem, co tomu obětuješ.

Jak na čubky (MishmashekRP (18.1.2012 16:17)
Satrif: Proč to tak nemůže být? Nedal jsi žádný argument který by mi to vyvracel. Lidi chudí nemusí být to co ty píšeš můžou si tuto cestu vybrat z jiných důvodu jako třeba já, ale nemám rodinu takže to sem cpát nebudu! Z tebe cítím, že toužíš po tvojí mořské panně na příď lodi, ale i chudá holka která chce chudého kluka může být krásná a reprezentativní, protože jsi právě ten "supr člověk" (tenhle výraz je dost špatný, ale je to příliš komplexní na rozepis na roumenu).

Jak na čubky (SatrifRP (18.1.2012 15:51)
Mishmashek: nemůžeš být "supr člověk" a zároveň chudý (pokud není válka nebo jiná velká nesnáze). Teda možná pro tebe ano, když máš rád lidi líné, bojácné a nezodpovědné. Ale pro mě, smieška a "holku která by se mě líbila" to neplatí, takže od holky i očekávám, že bude k mému majetku přihlížet (momentálně žádný nemám, tak tak mi stačí na nájem a jídlo).

další...