MyMuži  |  VipShow  |  NeposlušnéTlapky  |  HobbyDeník  |  Pravda24  |  MotorGuru  |  TechSvět  |  ČasProBydlení  |  ČasProŽeny  |  ByznysDeník

Nalezeno 17301 videí.
   male TPcko krmi psy  (XRP (19.1.2015)
+ x !  Známka: 2Váha: malá   
 
 
 
 
 <<  YT  >>   
london (truhlik_fredy) - Známka: 1, váha: obrovská Let It Go ve světových jazycích (Dadam) - Známka: 3, váha: střední What is Your Password? SKIP 0:45 (qwertas) - Známka: 1, váha: velká male TPcko krmi psy  (X) - Známka: 2, váha: malá Dover Police DashCam (water) - Známka: 3, váha: střední Dyk, dylina, dyvadlo, dyskoteka,... (snatch-pro) - Známka: 2, váha: malá Truth about the guns: What if on... (PaulZy) - Známka: 3, váha: malá


Komentáře (12) Komentovat Nezobrazovat

male TPcko krmi psy (MemRP (20.1.2015 16:21)
„(vyjadroval se) k tomu, ze by melo byt nejake povoleni i na psy“ A právě proto jsem upozornil, že diskutuje, aniž by o věci něco věděl. Protože o povolení zbraní, které používá jako argument, s velkou pravděpodobností sám nic neví (jinak by totiž znal i používal správný název průkazu, to si můžeš empiricky ověřit mezi lidmi). Už je to jasnější? Za vola nejsi kvůli slovíčkaření, ale kvůli tomu, že i po vysvětlení ignoruješ podstatu té argumentace.

male TPcko krmi psy (jehovista - ten pravyRP (20.1.2015 15:51)
A sakra... ted koukam, ze jsem napsal "zbranovy zakon" misto "Zákon o střelných zbraních a střelivu". To budu zase za vola B-)

male TPcko krmi psy (jehovista - ten pravyRP (20.1.2015 15:50)
Ale on se nevyjadroval ke zbranovemu zakonu, ale k tomu, ze by melo byt nejake povoleni i na psy. Je naprosto irelevantni, jaky je spravny nazev, protoze podstata sdeleni lezela uplne jinde. Pochopil jsi o cem mluvi, nebo jsi vazne mel na mysli opasek a nedokazal jsi to zpracovat?

male TPcko krmi psy (MemRP (20.1.2015 14:29)
Já napíšu, že "ten výraz používají lidé..." a ty mě osočíš, že je faktem, že ten výraz lidé používají a že jestli tvrdím opak, tak lžu. Jinak všechno v pořádku? ;) Pokud si znovu přečteš, co jsem psal, tak meritem mého sdělení bylo informovat MedicLuke, že pokud se chce k něčemu vyjadřovat, měl by o tom nejdřív něco vědět. Pokud někdo argumentuje zákonnými požadavky na držení nedejbože nošení a píše "pas", je jasné, že se v dané oblasti neorientuje a píše od věci. Jako ty se svou reakcí. :P

male TPcko krmi psy (ten pravy bez prihlaseni) (20.1.2015 0:41)
Ok. Tak jinymi slovy: pojem 'zbrojni pas' vetsina laicke verejnosti ztotoznuje s pojmem zbrojni prukaz. To je proste fakt a videl/slysel jsem to mnohokrat. Jestli tvrdis ze o tom nevis a predstiras, ze nerozumis, pak lzes.

male TPcko krmi psy (MemRP (19.1.2015 19:27)
jehovista: Ne, zbrojni pas opravdu neni hovorove oznaceni pro zbrojni prukaz, vtipalku. :) Nesmyslny vyraz zbrojni pas pouzivaji lide, kteri o tematu nic nevi a nekde tenhle patvar zaslechli a zalibil se jim. Podobne jako kdyz mluvi zasvecene o strelnych zbranich a pritom maji na mysli konkretne palne zbrane a ne treba luk. Hovorovym oznacenim zbrojniho prukazu je tebpou uvadeny zbrojak, ale opravdu to neni zkratka pasu. ;)

male TPcko krmi psy (sabraRP (19.1.2015 15:44)
Bojové plemená? To myslis ty jezevciky, civavy a podobny srace, ktery vzdycky prileti, ceni zuby, vrcej a stekaj a snazej se zakousnout myho petatriceti kilovyho hunda, kterej si jich nevsima a panicka vzdycky pro chudacka pribehne se slovy: "pojd chudacku, to je zlej pejsek"? Zadny jiny "bojovy" plemeno neznam... Nebo snad mas na mysli valecny psy jako nemeckej ovcak, Malinois apod.?

male TPcko krmi psy (jehovista - ten pravyRP (19.1.2015 13:33)
Zbrojni pas je hovove oznaceni pro zbrojni prukaz. Nekdy mozna uslysis i "zbrojak", takze priste uz budes vedet o co se jedna a nebudes za vola. Cpt out

male TPcko krmi psy (MemRP (19.1.2015 12:49)
A trebalo by mať aj preukaz na internet pre tých, ktorý píšu k téme, o ktorej nič nevedia. Ten zbrojný pas je čo, opasok? ;)

male TPcko krmi psy (MedicLukeRP (19.1.2015 11:36)
Bojové plemená sú zbraň. Keď takéhoto psa vlastní psychicky vyrovnaný človek a skúsený cvičitel tak je riziko minimálne. Ale ak sa dostane do rúk nejakého neonácka s IQ 80, alebo asociála čo si nevie sám ani utreť prdel a nie ešte vycvičiť bojového psa tak je to fakt riziko pre okolie. Preto by sa na takého plemená mali dávať povolenia podobne jako je zbrojný pas.

male TPcko krmi psy (Exit1) (19.1.2015 8:58)
twl sest zabijackejch bojovejch psu a male dite, jen aby se toho nechytla televize Noha - malá holčička se ubránila napadaní 6 bojových psů tim, že jim dala nažrat! Jo a voda v zime zamrza .... :-/

male TPcko krmi psy (xin2) (19.1.2015 8:26)
VVS! Koš!