Steak Levels 17.04.2011 
Obrázek Steak Levels
she is legend or physics teacher lazy ppl everywhere binary humour corporate daily struggle scooby doo break dance rouming intimacy
Komentáře (19) Komentovat Nezobrazovat

Steak_Levels.jpg (HalipatRP (7.12.2012 15:10)
... : Ale ne za provozu a desetkrát z deseti správně.

Steak_Levels.jpg (...) (18.4.2011 18:05)
Tringi: No, nevim, co je natom za extra umění - spálit steak na ultraprudkém ohni tak, aby byl na vrchnu černej a křupavej a uvnitř syrovej, umí podle mě i malé dítě :)

Steak_Levels.jpg (Tringi) (17.4.2011 22:39)
Opravdu machři kuchaři vám pak ještě dokáží připravit tzv. Black & Blue, dělaný extra krátce a prudce tak, že je uvnitř zcela syrový, ale na povrchu hodně tmavý a udělaný až do křupava.

Steak_Levels.jpg (webspyRP (17.4.2011 13:47)
Joo, není nad pořádný rumpsteak medium rare na pepři, hranolky a hermelínová omáčka B-) Asi hned zajdu :o)

Steak_Levels.jpg (RoumenR (17.4.2011 13:41)
Jen tak mimochodem...byl jsem dost rad, ze jsem si dal well done, protoze i ten byl tak, ze bych si to jeste chvili prismazil. :o)

Steak_Levels.jpg (RoumenR (17.4.2011 13:40)
Ale ne, ale proste jsem nevedel JAK se da steak udelat. A bohuzel jsem byl prvni, koho se servirka z cely skupiny (asi 30 lidi) zeptala. Takze jsem trapne polozil otazku, JAK teda se da takovej steak udelat, takze mi to trapne vysvetlila. Z nabizenych moznosti jsem si vybral well done a pak uz jen vsichni papouskovali well done, protoze anglicky neumeli ani zblept. :-/ Vlastne to mozna ani takovej trapas nebyl, jen jsem se citil trapne v tu chvili. 8-)

Steak_Levels.jpg (KoccourRP (17.4.2011 13:08)
Roumen : žeby polévka Gaspačo? :)

Steak_Levels.jpg (KoccourRP (17.4.2011 13:07)
kua akorat sem dostal chut diky fotkam :) Jinak osobne nechodim pod medium, zlaty stred...surove nemusim a uplne ful ceres taky ne...

Steak_Levels.jpg (xx) (17.4.2011 12:34)
ja si rikam krvavej, a dostanu zpravidla bud medium rare nebo, v cechach bohuzel casteji, medium :-/

Steak_Levels.jpg (sm) (17.4.2011 11:56)
xs...missing something...umad ?

Steak_Levels.jpg (bavorak6) (17.4.2011 11:42)
ak je maso take tri dni nalozene v oleji a potom urobene medium rare tak je to uzasna pochutka no v cechach a na slovensku by som si ine ako well done nedal ale obycajne ani to si nemam moznost vybrat a dostanem take ake sa kucharovi prave podari

Steak_Levels.jpg (pXRP (17.4.2011 11:10)
xz: to neni surove, skus dakedy aspon medium well...

Steak_Levels.jpg (xzRP (17.4.2011 10:59)
"Well Done" a nijak jinak, nemám zájem žrát syrové maso...

Steak_Levels.jpg (failboat croomembrRP (17.4.2011 10:43)
jedine blue rare! At stava ze syrovyho masa tece a necht se stejk opoti krvi pri stazeni z panve!

Steak_Levels.jpg (RaptorRP (17.4.2011 10:32)
Já bych si dal také to medium. :-D

další...