sushi_vs_goldfish_crackers.jpg
(Abdul_Hasan) RP (10.4.2022 21:26)
|
bohyn: tak jest. Zatím nejhorší co jsem měl byly strašně tenké (asi tak poloviční průměr) s tím, že zbytek procesu nechaly stejný, takže to málem lámalo zuby. Nicméně já mám rád když to jen nalámu do huby a pak čekám, až to slinami změkne |
|
sushi_vs_goldfish_crackers.jpg
(bohyn) RP (4.4.2022 19:16)
|
Zlaty slany tycky, znacku neresim, jeste sem nenarazil na hnusny. |
|
sushi_vs_goldfish_crackers.jpg
(hmm hmm) (4.4.2022 12:09)
|
Bavorský preclíky jsou taky louhovaný. |
|
sushi_vs_goldfish_crackers.jpg
(Kalda) RP (4.4.2022 11:13)
|
plingr2: no a co? louhovani nevadi a tycky jsou super (pac: Při pečení se hydroxid sodný mění v jedlou sodu a tudíž je zdraví neškodný.), to spis ty tvoje bakerollsy bych ti narval do prdele a vynadal do kretenu co sem davas starej ztvrdlej chleba. |
|
sushi_vs_goldfish_crackers.jpg
(plingr2) (4.4.2022 10:34)
|
to Abdul_Hasan - oni to dřív vážně máčeli do zředěného louhu tuším |
|
sushi_vs_goldfish_crackers.jpg
(Abdul_Hasan) RP (4.4.2022 10:25)
|
killswitcher: normální slané tyčinky typu "vestky". Při jejich výrobě se totiž těsto namáčí (louhuje) do slané vody, což dodá těstu mimo slanosti onu tmavou barvu. A osobně raději ty tyčinky než bakerolls, klidně i ty nejlevnější z tesca atd. |
|
sushi_vs_goldfish_crackers.jpg
(killswitcher) (4.4.2022 9:43)
|
bakerolls jsou pěkně hnusný, to bych ti teda nevyžral. a louhované tyčinky, to je co? |
|
sushi_vs_goldfish_crackers.jpg
(plingr2) (4.4.2022 8:48)
|
tvl já nesnáším lidi co nosí na akce takové ty levné louhované tyčinky, nikdo to nežere, zato vaše bakerollsy vám vyžerou hned |
|
sushi_vs_goldfish_crackers.jpg
(H2SO5) RP (4.4.2022 8:42)
|
To si jako uploader myslí, že průměrný poinflát bude mít na Goldfish Crackers? |
|